7 Ιουν 2012

Έτσι βαράνε... οι άντρες!!!

Λαθραντρισμός

   Κάποιοι τα παντελόνια τα φοράνε γιατί... κρυώνουν τα μπούτια τους!!!


   Στην αρχαία Ελλάδα, που τάχα μου την έχει για πρότυπο ο τύπος με το μάτι που γυαλίζει, την γυναίκα, την μάνα, την αδερφή, την σύζυγο, την είχαν ψηλά οι Έλληνες και δεν σταμάτησαν ποτέ να την έχουν κορώνα στο κεφάλι τους.
   Ο Κασιδιάρης νόμιζε ότι έχει βουλευτική ασυλία, γι' αυτό φώναζε να τον αφήσουν να φύγει. Όταν κατάλαβε ότι δεν έχει και χέστηκε πάνω του, απειλούσε να... έρθει με 100 χρυσαυγίτες να κάψει τον ΑΝΤ1, αν δεν τον αφήσουν να φύγει πριν έρθει η Αστυνομία...
   Για την ώρα, ο άντρακλας κρύβεται για να περάσει το 48ωρο του αυτόφωρου. Μετά, θα ξαναβγεί από την τρύπα του, να μιλήσει για δικαιοσύνη.
   Σας παρακαλώ, ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να μπει στην Βουλή και να ξαναέχει βουλευτική ασυλία το παλικάρι, γιατί είναι κρίμα να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη τέτοιο παλικάρι!!! 

1 σχόλιο:

  1. Ο Κασιδιάρης θα πολεμήσει για την πατριδα,και θα παρει την Πόλη και την Αγ Σοφια.Απλώς προς το παρον δέρνει γυναίκες και φοβάται το αυτόφωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.