2 Ιουν 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: Ξαναβρήκα τους... συναγωνιστές μου!

Δεν υπήρξε κανένα... παζάρι με τον Σαμαρά

   Συναισθηματικά φορτισμένη λόγω της επιστροφής της στη ΝΔ και της επαφής της με ανθρώπους με τους οποίους έχει δώσει τόσους αγώνες, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
   «Έχω μια συναισθηματική φόρτιση. Δεν είναι εύκολο μετά από δυόμισι χρόνια να δεις ξανά ανθρώπους με τους οποίους έχει δώσει τόσους αγώνες μαζί» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
   Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες της με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε καμία παρασκηνιακή συζήτηση και κανένα παζάρι αλλά μια συζήτηση γύρω από τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για το καλό της χώρας.
   Αναφερόμενη στα... διλήμματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε:
   «Οι εκλογές γίνονται για το αύριο της πατρίδας για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Το δίλημμα δεν είναι Αριστερά ή Δεξιά. Το δίλημμα είναι το αύριο και το χθες και το αν η Ελλάδα θα επιλέξει την απομόνωση. Με όση δύναμη έχει η φωνή μου, θέλω να πω στους πολίτες ότι πρέπει να υπάρξει ελπίδα, να ξανασταθούμε στα πόδια μας κι αυτό δεν θα γίνει με τζάμπα μαγκιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.