2 Ιουν 2012

Ψηφίστε τον Αντώνη Σαμαρά! Βοηθήστε τον να... τιμήσει την υπογραφή του!

- Να προσέχεις πού βάζεις την... υπογραφή σου!
- Τι λέει ότι θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ 
Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

   Το παρακάτω κείμενο έχει την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά, που θέλει να μας κυβερνήσει και να "διαπραγματευτεί".
   Έχει παραλήπτη τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, στον οποίον ο Σαμαράς δίνει την δέσμευσή του για το τι θα κάνει αν κερδίσει στις εκλογές.
   Και επειδή υπάρχουν αναγνώστες που δεν γνωρίζουν καλά Αγγλικά, στο τέλος υπάρχει και μετάφραση των επίμαχων σημείων. Διαβάστε:

   Η μετάφραση της υπόσχεσης του Αντώνη Σαμαρά προς τον κεντρικό τραπεζίτη δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το τι σκοπεύει να κάνει αν κερδίσει:
   "Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα... παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία."
   και παρακάτω λέει ότι ακόμη και αν ξεκινήσει συζήτηση, αυτή θα γίνει "αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος", μη τυχόν και κινδυνεύσουν οι στόχοι του.
   "Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του."

   Όσοι είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία του Μνημονίου και τα αποτελέσματά του στη ζωή μας, ας... ψηφίσουν τη Ν.Δ., που είναι "προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.