14 Ιουν 2012

Οι δυο τελευταίες κρυφές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό κόμματος

Μπρα ντε φερ ή καθαρή νίκη;

   Νωρίτερα σας είχα δώσει τις πληροφορίες για τις τρεις κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν για λογαριασμό ενός κόμματος (δείτε τις ΕΔΩ) και τώρα σας δίνω τις δύο κρυφές δημοσκοπήσεις που παραγγέλθηκαν από άλλο κόμμα . Έτσι συμπληρώνονται οι πέντε δημοσκοπήσεις που σας είχα πει από χθες (δείτε ΕΔΩ).
   Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων συμφωνούν μεταξύ τους: Στη μία προηγείται το ενδιαφερόμενο κόμμα με 1,5% και... στην άλλη με 2%.
   Έτσι, αν θέλαμε να κάνουμε μια σούμα, από τις 5 δημοσκοπήσεις, η μία δείχνει να προηγείται ο ένας με 1% και στις υπόλοιπες τέσσερις ο άλλος από 1,5 έως 2%.
   Και οι 5 συμφωνούνε σε ένα κοινό χαρακτηριστικό, ότι στην Αττική το ένα κόμμα υπερτερεί συντριπτικά, ενώ υπάρχουν διαφορετικές αποτυπώσεις για την επαρχία ανάμεσα στις δημοσκοπήσεις, ακόμη και μεταξύ αυτών που έχουν παραγγελθεί από το ίδιο κόμμα. 
   Οπότε, τρεις μέρες πριν τις εκλογές ο αγώνας δείχνει να είναι σκληρός και όλα θα κριθούν πάνω στο νήμα. Θα επαναληφθεί άραγε το σκηνικό των τελευταίων εκλογών της 6ης Μαΐου, όπου το ένα κόμμα απέκτησε μεγάλη δυναμική τις τελευταίες 3 μέρες ή θα υπάρξει σκληρό μπρα ντε φερ, μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής;
   Κάποιοι λένε πως ήδη βλέπουν στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά των τελευταίων ημερών της 6 Μαΐου και ότι αδίκως σκέφτομαι πως θα μείνω μέχρι αργά το βράδυ για να φανούν τα οριστικά αποτελέσματα. Λένε ότι από νωρίς θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.
   Πάντα προτιμάω να κρατάω μικρό καλάθι, για να πατάω σταθερά στα πόδια μου. Άλλωστε, όπως λέω και ξαναλέω: "Τις καλύτερες δημοσκοπήσεις τις βγάζει η κάλπη." Γι' αυτό υπομονή, "Κυριακή, κοντή γιορτή"
  

2 σχόλια:

  1. αν παει σε μπρα ντε φερ, ο σαμαρας θα βαλει το βοριδη και με το τσεκουρι θα του κοψει το μπρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.