14 Ιουν 2012

14 Ιουνίου: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - Δίνουμε ζωή

Αυτή την στιγμή γίνεται αιμοδοσία στο ΣΕΣ

   Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή, σε όλο τον πλανήτη, διενεργούνται εκδηλώσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου και φυσικά πραγματοποιούνται εθελοντικές αιμοδοσίες.
   Στην Άρτα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκατοντάδες νέοι της περιοχής μας, που θα ενημερωθούν, θα διασκεδάσουν, θα αιμοδοτήσουν, θα νοιώσουν την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς.
   Χθες, Τετάρτη 13 Ιουνίου, στις 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ποδηλατοβόλτα σε συνδιοργάνωση με τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας (Π.Ο.Α.)
   Σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου, στα γραφεία του Συλλόγου (πρώην Σ.Ε.Σ.) στον πεζόδρομο της Σκουφά, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία από τις 9:00 έως13:00 και το βράδυ στις 9 έχουμε... βραδιά Καραόκε στο cafe-bar Baccara, στην πλατεία Μονοπωλίου και κλήρωση λαχειοφόρου.
   Αύριο, Παρασκευή 15 Ιουνίου στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου θα διοργανωθεί ανοιχτή συναυλία με συγκροτήματα της μουσικής σκηνής της πόλης μας

   Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια επί της ουσίας προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Με 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του ο αιμοδότης δίνει στην κυριολεξία ένα κομμάτι του εαυτού του για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.

Σας περιμένουμε όλους, σας χρειαζόμαστε κοντά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.