29 Μαΐ 2012

Ανεξαρτητοποίηση Π. Γόγολου με κατηγορίες κατά του Γ. Παπαβασιλείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας

- "Χρησιμοποίησε τον συνδυασμό για να είναι υποψήφιος Βουλευτής"
- "Δεν παρέμεινε ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ

    Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Γόγολου, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ" του Γιώργου Παπαβασιλείου.
   Όπως είναι γνωστό, ο Γ. Παπαβασιλείου κατήλθε στις εκλογές της 6ης Μαΐου ως υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. και μετά την αποτυχία του να εκλεγεί (ήρθε τρίτος στις προτιμήσεις των νεοδημοκρατών) παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και αναχώρησε για την Αθήνα για να ασχοληθεί με την "κεντρική πολιτική σκηνή".
   Ο Παναγιώτης Γόγολος στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:...
   "Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ". 
   Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό συνοδεύτηκε και από την υπόσχεσή μου ότι θα παραμέναμε ενωμένοι κοντά στους Δημότες, οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. 
   Θεωρώ ότι ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης κ. Γεώργιος Παπαβασιλείου, αντί να παραμείνει "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ", χρησιμοποίησε τον συνδυασμό για πολιτικούς λόγους προκειμένου να συμμτάσχει ως υποψήφιος Βουλευτής, όπως και συμμετείχε, στις Βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, οπότε και παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου.
   Τιμώντας όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δηλώνω, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική παράταξη "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ", με την οποία έχω εκλεγεί. 
   Κρατώ την έδρα μου στο Δημοτικό Συμβούλιο σεβόμενος απόλυτα την στήριξη των συμπολιτών μου, διότι πάντα αυτοί ήταν σι συνοδοιπόροι μου και για αυτούς θα συνεχίσω να εργάζομαι. 
   Τέλος δηλώνω ότι παραιτούμαι από αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στην οποία εκλέχθηκα ως δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας με υπόδειξη της παράταξης «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ». "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.