2 Μαΐ 2012

Βάλτε τα... μπορντέλα μέσα στα σχολεία κύριε Καμίνη!

Αν αυτό είναι η λύση, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά!

   Έγραφα το πρωί για την κατάντια με τις πόρνες-φορείς του AIDS και την βλακώδη συμπεριφορά των πελατών τους (δείτε εδώ) και για τους παράνομους ανεξέλεγκτους οίκους ανοχής.
   Πριν λίγο διάβασα ότι τουλάχιστον 315 οίκοι ανοχής λειτουργούν σήμερα χωρίς άδεια στα όρια του δήμου Αθηναίων. Αυτό προκύπτει από στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο ίδιος ο δήμος, υπολογίζοντας ότι ΚΑΝΕΝΑΣ οίκος ανοχής στα όρια του δήμου Αθηναίων, δεν λειτουργεί με νόμιμη άδεια! 
   Σύμφωνα με το Δήμο Αθηναίων, το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι... οίκοι ανοχής δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν διότι "σκοντάφτουν" στις αποστάσεις που πρέπει να έχουν από "ευαίσθητα σημεία" (σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, παιδικοί σταθμοί, νοσηλευτικά ιδρύματα, αθλητικά κέντρα, βιβλιοθήκες, παιδικές χαρές και ναούς) οπότε η μόνη... λύση είναι η εφαρμογή της απόφασης του δημοτικού συμβούλιου από τον περασμένο Φεβρουάριο, να μειωθεί στα 100 από τα 200 μέτρα η απαιτούμενη απόσταση από αυτά τα ευαίσθητα σημεία!!! 

1 σχόλιο:

  1. H λογική ότι δεν δίνω άδεια λειτουργίας και έχω επιτελέσει το καθήκον μου είναι φοβερή. Ο νόμος απαγορεύει την αδειοδότηση (σωστά ή λάθος είναι άλλο θέμα συζήτησης) για να μην λειτουργούν καθόλου. Οχι για να λειτουργούν χωρίς άδειες. Αχ, ρε καμίνη. Τελικά και εσύ αποδεικνύεσαι λίγος και παλιός. Και εμείς που νομίζαμε ότι είχαμε περισσότερα προβλήματα στην Αρτα. Απ'ότι φαίνεται η ίδια λογική ζει και βασιλεύει παντού.
    Ημουνα νιος και γέρασα.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.