3 Μαΐ 2012

Γιώργος Στύλιος: Λύσεις για την στήριξη της απασχόλησης

Η ανεργία πλήττει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια

   Ο υπ. βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στύλιος, διατυπώνει συγκεκριμένες προτάσεις για την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ανάκαμψη και την ενίσχυση της εργασίας και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και επισημαίνει ότι η ανεργία είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, πλήττοντας σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια.
   «Απαιτείται μια άλλη πολιτική που να χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του. Λύσεις υπάρχουν, μόνο που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπέρασε τις ευκαιρίες, φτάνοντας την ανεργία σε δραματικά ύψη και το λαό στην απόγνωση.
   Βασική προτεραιότητα του κόμματός μας είναι η... αξιοποίηση στα δύο επόμενα χρόνια των 7 δις ευρώ, των μισών δηλαδή από τα διαθέσιμα κεφάλαια του ΕΣΠΑ. Επιπλέον, όπως προβλέπει το πρόγραμμά μας, θα κινηθούμε δραστήρια για την ενεργοποίηση των συμβάσεων παραχώρησης των υποδομών και το ξεμπλοκάρισμα των αυτοχρηματοδοτούμενων έργων μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ώστε να επέλθει η ανάπτυξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.