18 Μαΐ 2012

Φλωρίδης: Όλο το... παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Εγώ πάντως τους βολεμένους τους βλέπω... αμετακίνητους!

    Χθες ο Θόδωρος Πάγκαλος, που έγινε γνωστός για τις επιτυχίες του με τον Οτσαλάν και τα Ίμια, όπως και για τις περίφημες ατάκες του "μαζί τα φάγαμε" κλπ, δήλωσε ότι "Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες" (δείτε εδώ)
   Σειρά τώρα πήρε ένας άλλος επιτυχημένος πρώην υπουργός, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως "όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ"!
   Εντάξει, για να μιλάνε έτσι αυτοί οι δυο μεγάλοι πολιτικοί άνδρες, θα έχουν τους λόγους τους. Άλλο δεν καταλαβαίνω:...
   Μα καλά, τέτοια ιδέα είχαν για τον κόσμο που τους στήριζε όλα αυτά τα χρόνια; Πότε το ανακάλυψαν; Όταν τους εγκατέλειψαν; 
   Πάντως, απ' όσο μπορώ να δω γύρω μου στον μικρόκοσμο της Άρτας, οι "βολεμένοι" δεν μετακινήθηκαν ρούπι. Οι απογοητευμένοι έφυγαν, μη αντέχοντας να στηρίζουν άλλο αυτούς που τους εξαπάτησαν και τους πρόδωσαν.

4 σχόλια:

  1. Χριστόφορος Μίχου18 Μαΐου 2012 στις 6:01 μ.μ.

    Τι δεν καταλαβαίνεις τηλεβόα? όταν είσαι με την κουτάλα στο χέρι, δε σε νοιάζει αν κρατούν κ άλλοι, αρκεί η δική σου να’ ναι γεμάτη, όταν τη χάνεις αφηνιάζεις…
    Έτσι ήταν το ΠΑΣΟΚ κ έτσι "εκπαίδευσε" την Ελληνική κοινωνία.
    Όσοι λοιπόν ένοιωσαν να χάνουν την κουτάλα στριμώχτηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως σκέφτηκαν πως στο μωσαϊκό που δημιουργήθηκε σ αυτόν το χώρο, δεν θα ξεχωρίζουν, αφού είναι διάπλατα ανοιχτή αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πικραμένο και θυμωμένο, έστω και αν αποτελεί συνιστώσα του ενός ατόμου !
    Τώρα, η δική μου απορία είναι γιατί τους καταγγέλλουν οι πρώην σύντροφοι, ο (πράγματι έντιμος) κ. Φλωρίδης, θα μπορούσε επί των ημερών του να καταγγείλει και να καθαρίσει το τοπίο.
    Για τον Πάγκαλο δεν τίθεται θέμα νομίζω, ή έχετε άλλη άποψη περί του τεράστιου αυτού πολιτικού?
    Με την καλησπέρα μου 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αγαπητέ Χριστόφορε, όπως είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσεις κι εσύ, ότι αν αλλάξεις την λέξη "κουτάλα" με την "βουλευτική έδρα", ταιριάζει απόλυτα με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη Νέα Δημοκρατία.
      Αλήθεια, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Οι κκ. Πλεύρης και Βελόπουλος θα αποτελέσουν συνιστώσα των 2 ατόμων, ή θα υπάρχει συντεταγμένη προσέλευση και των υπόλοιπων, ώστε να χωρέσουν και οι κκ Ροντούλης και Αϊβαλιώτης στην... κεντροδεξιά(???) παρέα;
      Μόλις δε ολοκληρωθεί η προσέλευση της Ντόρας, θα μπορούμε πια να μιλούμε άνετα για μνημονιακή παρέα και φυσικά για δεξιόστροφες συνιστώσες.
      Και φυσικά, όπως ο κ. Σαμαράς επικαλείται παλιότερες δηλώσεις "αριστερόστροφων συνιστωσών", ομοίως θα παίξουν πολύ παλιότερες δηλώσεις των "δεξιόστροφων συνιστωσών" και για την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και για το μνημόνιο και για όλα, έτσι δεν είναι αγαπητέ Χριστόφορε;

      Διαγραφή
  2. χέλι πάλι ο φίλος Γρηγόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστόφορος Μίχου18 Μαΐου 2012 στις 8:52 μ.μ.

    χα, χα χα, πολιτική Βαβέλ αγαπητέ μου και να σκεφτείς πως οι περισσότεροι από αυτούς (δικούς μου και δικούς σου), δεν είναι ικανοί να βάλουν ούτε ένα ένσημο, μεγάλωσαν με νταντάδες και τολμούν να μιλούν για δίκαια εργάτη και απελπισμένο επιχειρηματία, χωρίς να ξέρουν τι εστί ΟΑΕΕ ας πούμε και τι πάει να πει να ζεις με το τίποτα!
    Ξέρεις τι λέω εγώ? Aδερφές και παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια!
    Κατά τα άλλα, τα δίκια μας δε διαφέρουν αγαπητέ Γρηγόρη :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.