10 Μαΐ 2012

Για ποιον βαράει την καμπάνα ο Γιώργος Παπαβασιλείου;

Ποιόν εννοεί ο πρώην ανεξάρτητος και ακομμάτιστος;

   Σε δηλώσεις που έκανε, για την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην νομάρχης, πρώην υποψήφιος δήμαρχος, πρώην υποψήφιος βουλευτής και (πλέον) πρώην δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Παπαβασιλείου, ανέφερε ότι όταν κάποιος εκτίθεται σαν υποψήφιος βουλευτής με κάποιο κόμμα δεν μπορεί να επιστρέφει μετά στην τοπική Αυτοδιοίκηση, γιατί η αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμένει έξω από κομματικές εξαρτήσεις.
   Και αναρωτιέμαι: Για ποιόν τα λέει;
   Να τα λέει για τον... Κώστα Παπαϊωάννου, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ και παραμένει δημοτικός σύμβουλος; Να τα λέει για τον Βασίλη Γέμο, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και παραμένει τοπικός σύμβουλος; Ή μήπως τα λέει για την "δικιά του", την Τασούλα Σίμου, που ήταν κι αυτή υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ., και διατηρεί την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο;
   Για όποιον/α και να τα λέει, είναι γεγονός ότι η πολυετής συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική πορεία του Γιώργου Παπαβασιλείου ήταν ακομμάτιστη και ανεξάρτητη. Να φανταστείτε ότι κι εγώ φέτος έμαθα ότι έχει... σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι υπήρχε κομματικός μηχανισμός που τον στήριζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.