26 Απρ 2012

Ποιος Γιαννιώτης υποψήφιος κλείνει το μάτι στους Βορειοηπειρώτες ψηφοφόρους;

Κοντά στον βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα!

   Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Μιχάλης Παντούλας σχετικά με την τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
   Δήλωσε:
   «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τοποθέτησε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας το χρυσό ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, τον... συμπατριώτη μας από την ιστορική και ηρωική Χειμάρα.
   Η επιλογή αυτή εκπέμπει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Κατά πρώτον ότι η Ελλάδα του αγώνα και της επίπονης προσπάθειας είναι η Ελλάδα που κερδίζει και κατά δεύτερον ότι στην κρίσιμη μάχη που δίνει η πατρίδα απαιτείται η συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.
   Ο Πύρρος Δήμας είναι και αγωνιστής και οικουμενικός Έλληνας.»

3 σχόλια:

  1. Για οποιονδηποτε υποψηφιο κατι θα ειχε να πει.

    1)Αν ηταν υποψηφιος ο Αλ Καπονε, θα εβγαζε ανακοινωση που θα τονιζε την αναγκη να υπαρξει ενας ειδικος στη φοροδιαφυγη ωστε να μπορεσει η επομενη κυβερνηση να την περιορισει.

    2)Αν ηταν υποψηφιος ο μακαριτης Λεωνιδας ή ο Σωκρατης, θα εβγαζε ανακοινωση που θα τονιζε την συνδεση του παροντος με το παρελθον.

    3)Αν ηταν υποψηφιος ο ινδιανος Τζερονιμο, θα εβγαζε ανακοινωση που θα τονιζε την διαπολιτισμικοτητα.

    4)Αν ηταν υποψηφιος ο Μητσοτακης, θα εβγαζε ανακοινωση που θα τονιζε την καλοκαγαθη συμπεριφορα και την ανωτεροτητα που δειχνει το κομμα του.

    Ετσι ειναι ο σωστος πολιτικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Apr 26, 2012 09:17 AM

    Εδωσες ρεστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.