28 Μαρ 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τέρμα στις φρυγανιές Elite

Ας τις αγοράζουν οι Σκοπιανοί

   Όταν όλοι λένε, πολιτικοί, ΜΜΕ, ομάδες καταναλωτών, η απλή λογική, ότι πρέπει να προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα και να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, γιατί έτσι στηρίζουμε την ελληνική οικονομία και διασφαλίζουμε ελληνικές θέσεις εργασίας, τότε αυτό που μας λένε είναι: να σταματήσουμε να αγοράζουμε φρυγανιές Elite. 


   Η ELBISCO έκρινε συμφέρουσα την μεταφορά του εργοστασίου παραγωγής της στα Σκόπια και καλά έκανε, γιατί έτσι προστάτευε τα επιχειρηματικά της συμφέροντα και σιγά μην τους ένοιαζε τι θα απογίνουν οι δεκάδες εργαζόμενοι.
   Οι Έλληνες καταναλωτές πρέπει να κρίνουν κι αυτοί με βάση το συμφέρον τους και σιγά μη μας νοιάξει αν θα επηρεαστεί η κερδοφορία των μετόχων της ELBISCO.

2 σχόλια:

  1. Σωστή η προτροπή, να θεωρήσουμε όλοι μας το συγκεκριμένο προϊόν, ως μη Ελληνικό, διότι ΔΕΝ είναι.
    Οι επιχειρήσεις που έφυγαν για να μειώσουν τα κόστη, προσφέρουν θέσεις εργασίας σε άλλη χώρα, αυξάνοντας παράλληλα την ανεργία στην Ελλάδα.
    Ας αναζητήσουν την κατανάλωση των προϊόντων τους στη χώρα παραγωγής που επέλεξαν, εμείς θα επιζήσουμε και χωρίς τις φρυγανιές elite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως. Επειδή οι πολιτικοί δεν είναι φιλέλληνες, δεν σημαίνει ότι και οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να είναι φιλέλληνες. Οταν έβγαζαν τα τρελά κέρδη στην ελλάδα το 2001-2004 δεν είδαμε να δίνουν τρελά μπόνους στους εργάτες. Τώρα στη χασούρα, δίνουν όλη τη χασούρα στους εργάτες. Γι'αυτό πρέπει να τιμωρηθούν από το κοινό.
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.