28 Μαρ 2012

Βρήκα τον τέλειο λόγο για να μην γίνουν οι εκλογές στις 6 Μαΐου!!!

- Ελληνικές εκλογές, όπως λέμε... Τιτανικός
- Φανταστείτε να βρεθείτε στην ίδια βάρκα με τον... Βενιζέλο!

   Λοιπόν, πάει τέλειωσε, μην κουράζεστε, ούτε στις 6 Μαΐου θα γίνουν εκλογές και έχω τον τέλειο λόγο, το αψεγάδιαστο επιχείρημα, το ατράνταχτο άλλοθι.
   Στις 6 Μαΐου θα συμβεί το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" (super moon) ή αλλώς "περίγειο".

Η "σούπερ σελήνη" και οι... ελληνικές εκλογές!
   Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" του Μαΐου, και η σύμπτωσή της με την πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών προβληματίζει τους αστρολόγους οι οποίοι υποστηρίζουν πως η ισχυρή περίγειος συνοδεύεται από κοινωνικές εξεγέρσεις, βίαιες συγκρούσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα!

   Το γεγονός πως η περίγειος έχει συνδυαστεί στο πέρασμα του χρόνου με ακραία φυσικά φαινόμενα και καταστροφές αλλά και με κοινωνικές εξεγέρσεις, έχει πυροδοτήσει μία σεναριολογία που ανάγκασε την NASA να δημιουργήσει ένα βίντεο στο οποίο να εξηγεί με άκρως επιστημονικό τρόπο τι ακριβώς θα συμβεί στις 5 προς 6 Μαίου 2012. Δείτε το:...



   Πολλοί πάντως αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τις καθησυχαστικές δηλώσεις των επιστημόνων και φτάνουν μάλιστα στο σημείο να υπενθυμίσουν πως πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα μία θεωρία που θέλει τον Τιτανικό να βυθίστηκε από μία αντίστοιχη ισχυρή "σούπερ σελήνη"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.