11 Μαρ 2012

Δεν φταίνε τα ΜΜΕ, εμείς είμαστε... μεταλλαγμένοι!

- Το DNA του ραγιά
- Βρίστε με ελεύθερα

   Ενώ η Ελλάδα ανακηρύχθηκε και επίσημα από την ISDA σε χρεοκοπημένη χώρα, κάτι για το οποίο οι Έλληνες πολιτικοί μας εκβίαζαν και μας τρομοκρατούσαν τόσο καιρό για να δεχόμαστε τα μνημόνια, εντούτοις τα καθεστωτικά κανάλια κάνουν εντελώς γαργάρα το γεγονός.
   Ασχολούνται με τη ΔΕΗ, με την πατάτα, με το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με τον νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ, λες και νοιάζεται κανείς πέρα από το καθεστώς για το γεγονός αυτό.
   Για το ότι η Ελλάδα και επίσημα πλέον δεν θα μπορεί να βγει στις αγορές για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια και θα παραμείνει υπόδουλη στη Γερμανία και στην Τρόϊκα, με τον λαό πτωχευμένο και εξαθλιωμένο, ούτε κουβέντα.
   Τελικά πράγματι, το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι τα καθεστωτικά ΜΜΕ ύπνωσης του λαού και καταστολής της κοινωνίας για την εξυπηρέτηση αντιλαϊκών συμφερόντων.
πηγή

   σημ. Τηλεβόα: Με τον κίνδυνο να σας δυσαρεστήσω και να αρχίσετε τα σχόλια και τις βρισιές (ειδικά για μένα, θα τις επιτρέψω ακόμη κι αν είναι χυδαίες), θα σας πω κάτι που δεν θα αρέσει σε κανέναν: Δεν μας φταίνε τα κανάλια, ούτε η Γερμανία, ούτε η Τρόϊκα, ούτε τα κόμματα.
   Εμείς φταίμε και μόνον εμείς. Ακόμη και το 1821 για να ξεσηκωθούμε, χρειάστηκε κάποιος να μας κοροϊδέψει ότι πίσω από την Επανάσταση κρύβεται ο Τσάρος, η "Αόρατος Αρχή", γιατί "χωρίς πλάτες" δεν πάμε πουθενά.
   Τώρα, ακόμη κι αν παραπλανούνε τα κανάλια, υπάρχει το Internet, υπάρχουν εφημερίδες, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι ενημέρωσης, αλλά κανένας δεν ασχολείται.
   Στο DNA μας δεν θα βρείτε τίποτε από τον Λεωνίδα. Τα 400 χρόνια θεοκρατικής Βυζαντινοκρατίας, 400 χρόνια Τουρκοκρατίας και 200 χρόνια γραφειοκρατικού, πελατειακού και κρατικοδίαιτου κομματισμού, έχουν επιφέρει... μετάλλαξη στα χρωμοσώματά μας!!!

   Αυτά είχα να πω και τώρα... βρίστε ελεύθερα (εμένα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.