24 Μαρ 2012

Συλλογική κουζίνα, μια νέα ιδέα στην Άρτα

Μετά μουσικής και... ποδηλατάδας!


   Δεν ξέρω ποιοι το διοργανώνουν, αλλά όποιοι κι αν είναι, μου άρεσε σαν ιδέα κι έτσι δημοσιεύω την αφίσα που είδα κολλημένη σε μια τζαμαρία στο κέντρο της Άρτας.
   Αν τα καταφέρω, θα περάσω μια βόλτα αύριο για να δω τι ακριβώς είναι. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Σινέ Ορφέας, είναι ο δημοτικός (και δυστυχώς ρημαγμένος) θερινός κινηματογράφος, δίπλα στο Εκθεσιακό Κέντρο.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο θερινός κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ δεν ρημάζει, όπως γράφετε, διότι εδώ και μερικούς μήνες έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Αρταίων στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής Άρτας «ΑΥΛΟΣ», τα μέλη του οποίου έχουν προχωρήσει με προσωπική εργασία στον καθαρισμό και την αξιοποίηση του χώρου και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Πριν από λίγες ημέρες σας είχε σταλεί e-mail με επισυναπτόμενο δελτίο τύπου του Συλλόγου καθώς και φωτογραφικό υλικό. Αν για κάποιο λόγο δεν το λάβατε (δεν μας έχει έρθει σχετικό μήνυμα)θα σας το προωθήσουμε εκ νέου.
    Λ.Σ. Μέλος του Συλλόγου «ΑΥΛΟΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο που μου λέτε, γιατί είναι κρίμα τέτοιος χώρος να μένει ανεκμετάλλευτος.
    Δεν έχω λάβει το mail που λέτε. Αν μπορείτε, ξαναστείλτε το για να το δημοσιεύσω.
    Υπάρχει άραγε η σκέψη από μέρους σας να λειτουργήσετε (εφόσον λυθούν τα ζητήματα μηχανής, συντήρησης, χειριστή) το καλοκαίρι τον Ορφέα και σαν θερινό κινηματογράφο; Θα μπορούσε ίσως να υπάρξει μια προγραμματική συμφωνία με το Δήμο κι ένα συμβολικό εισιτήριο, που θα κάλυπτε τα έξοδά σας και θα μπορούσε ίσως να αφήνει κι ένα κέρδος για τον ΑΥΛΟ.
    Σαν ιδέα το λέω για θερινές χρονικές περιόδους που δεν εμποδίζουν την καταστατική λειτουργία του Συλλόγου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.