18 Μαρ 2012

Καθαρή νίκη Βενιζέλου!!!

- Αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
- Κερδίσαμε έναν ηγέτη, χάσαμε μια... υπουργάρα!

   Τελικά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δύσκολες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και να υπερνικήσει τους υπόλοιπους υποψήφιους για την προεδρία του κινήματος (τι; μόνος του έτρεχε στον αγώνα;).


   Τέλος πάντων, η συμμετοχή ήταν πολύ περισσότερη απ' όσο υπολόγιζαν τα κομματικά στελέχη κι έτσι, αντί για 100.000 που περίμεναν, πήγαν λέει 150.000. Δεν έχει σημασία αν δεν θυμάστε ότι είχαν βάλει τον πήχυ στους 100.000. Και 80.000 να πήγαιναν, αυτοί θα δήλωναν ικανοποιημένοι και θα έλεγαν ότι περίμεναν να πάνε... 60.000!!! 
   Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κανένας δεν περίμενε ότι θα πάνε και πάρα πολλοί, κανένας δεν είχε την απαίτηση να εμφανιστούνε 769.000 σαν το 2007. Άλλες εποχές τότε, ούτε η Ελλάδα είναι ίδια, ούτε το ΠΑΣΟΚ.
   Εμένα όμως ένα πράγμα με στενοχωρεί: Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κέρδισε έναν μεγάλο ηγέτη, αλλά η κυβέρνηση έχασε τον φωτεινό υπουργό Οικονομικών της. Ας ελπίσουμε ο διάδοχός του να είναι εξίσου καλός και αποτελεσματικός στο να σώζει τους Έλληνες από την φτώχεια και την εξαθλίωση.
   Ναι, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά ο Βαγγέλης ή σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί παραιτείται από την λαοπρόβλητη κυβέρνηση Παπαδήμου...

3 σχόλια:

  1. Φιλοπασοκάκια κέρδισες μπράβο σου Ποιός σου είπε ότι ηταν 100 ή 150,00 μήπως ήταν 20 με3ε 30 χιλιάδες και τα βγάζετε έτσι για χάρι σας . Να δω ενα πασόκο όπως ό Γ Ν που ψήφισαν για να εισπράξουν και να βολέψουν την Μ @ ρ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 150.000 χιλιάδες;

    πως τους μετράτε;
    στην άρτα ούτε 100 άτομα δεν πήγαβ γαβ γαβ
    αναπαραγεται ψευδεις ειδήσεις και δεν εισαι και "δημοσιογραφος" φαντάσου να είσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, δεν προσέχετε τι γράφω και με στενοχωρείτε...
    Αφού λέω ξεκάθαρα: "πήγαν λέει 150.000". Αυτό το "λέει" είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας. Βλέπετε, όταν δεν υπάρχει αντίπαλος υποψήφιος, όταν δεν υπάρχουν σφραγισμένοι φάκελοι, όταν όλη η ψηφοφορία γίνεται μόνο και μόνο για να φανεί ότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τότε όχι μόνο 150, αλλά και 200 και 300.000 θα ΠΟΥΝΕ ότι ψήφισαν για να φανεί η μεγάλη νίκη του Βενιζέλου.
    Ποιος θα το ελέγξει; Η εφορευτική επιτροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.