18 Μαρ 2012

Τρέξτε να προλάβετε πριν κλείσουν οι κάλπες!!!

Για τον Βαγγέλη ρε γαμώτο!
Τι σχέση έχει ο Βαγγέλης με την Ρίτα Σακελλαρίου;

   Μην αφήσετε να σας ξεμυαλίσει ο ανοιξιάτικος ήλιος, μην τρέχετε στις πλατείες και στα ουζερί. Πάτε πρώτα να κάνετε το εθνικό καθήκον σας, να ψηφίσετε τον σωτήρα μας, τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
   Ψηφίστε τον, επιβραβεύστε τον για τα καλά που σας έχει προσφέρει επί τόσους μήνες και όχι μόνο.
   Η Ελλάδα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Βαγγέλη, περισσότερο απ' όσο χρειάζεται... Έλληνες. 
   Μπορεί να μην τα καταφέρουμε όλοι μας, μπορεί κάποιοι να πηδάνε απ' τα μπαλκόνια, να τρώνε στα συσσίτια και να κοιμούνται στα παγκάκια, αλλά μην παραπονιέστε.
   Σημασία έχει να διατηρηθούν απείραχτα κάποια ιερά και όσια, όπως για παράδειγμα οι "ιερές αγελάδες" της Ελλάδας, οι Τράπεζες. Μην ξεχνάτε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και την στοργή του Βαγγέλη προς την Proton Bank.
   Μην τσιμπάτε από όλους όσοι τον κακολογούνε και λένε ότι άδειασαν οι τσέπες, αυτές οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το αποδεικνύουν: Μόνο με 2 ευρώ, αποκτάτε πρόεδρο 150 κιλά. Κάντε την διαίρεση και θα καταλάβετε ότι είναι τζάμπα, ο Βαγγέλης πάταξε την ακρίβεια.
   Και για τους άλλους που λένε ότι θυμίζει λίγο Τσαουσέσκου το ότι είναι ένας και μοναδικός υποψήφιος, να τους θυμίσω την αξέχαστη Ρίτα, που τραγούδαγε "Οι σαραντάρες κάνουν για δύο εικοσάρες". Έτσι και με τον Βαγγέλη: "Ο εκατονταπενηντάκιλος κάνει για δύο εβδομηνταπεντάκιλους"!!!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.