27 Μαρ 2012

Έκκληση για βοήθεια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Άρτας για το Πάσχα

- Πάνω από 150 οικογένειες ζούνε Γολγοθά χωρίς Ανάσταση
- Και η παραμικρή οικονομική βοήθεια καθώς και η προσφορά σε τρόφιμα είναι πολύτιμη

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΤΑΣ
Ν. Πλαστήρα 29 – Τ.Κ 47.100
Τηλ.: 26810-21637
Fax: 26810-21638
e-mail: artadept@redcross.gr

   Η κοινωνία μας σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να γιορτάσει με την πρέπουσα κατάνυξη και λαμπρότητα τις κοσμοσωτήριες γιορτές του Πάσχα, μέσα, δυστυχώς, σε μια πολύ δύσκολη κοινωνικοοικονομική κρίση.
   Η πρωτόγνωρη αυτή κρίση, που περισσότερο ή λιγότερο ασφαλώς μας επηρεάζει όλους, για κάποιους συμπολίτες μας έχει γίνει ένας πραγματικός Γολγοθάς. Και γίνονται δυστυχώς όλο και περισσότερες οι οικογένειες των συμπολιτών μας που αδυνατούν ή με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορούν να καλύψουν τις απολύτως απαραίτητες καθημερινές βιοτικές ανάγκες για τροφή, υγεία κ.τ.λ.
   Ο Ερυθρός Σταυρός έχει καταγεγραμμένες πάνω από 150 τέτοιες οικογένειες συμπολιτών μας, σε όλο τον νομό, τις οποίες προσπαθεί να στηρίζει, και να ενισχύει όσο είναι δυνατόν, προσπάθεια που εντείνεται τις περιόδους μεγάλων εορτών όπως του αναμενόμενου Πάσχα. Αλλά ενώ οι ανάγκες συνεχώς μεγαλώνουν, οι δυνατότητές μας, όπως είναι αυτονόητο, συνεχώς μειώνονται.
   Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στα πολύ μεγάλα αποθέματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, που πολλές φορές απέδειξε ότι διαθέτει ο λαός μας, απευθύνουμε θερμή παράκληση, σε όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν και αυτή τη φορά την προσπάθειά μας.
   Και η παραμικρή οικονομική βοήθεια καθώς και η προσφορά σε τρόφιμα είναι πολύτιμη και να μην διστάσει ή να αμελήσει κανείς, αν έχει την δυνατότητα, να την προσφέρει.
   Από την πλευρά μας βεβαιώνουμε ότι, όπως κάνουμε πάντα, κάθε προσφορά θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
   Ας αναδείξουμε και αυτή τη φορά τον καλύτερο εαυτό μας και ας δείξουμε ότι ο καθένας μας δεν ζει μόνο για τον εαυτό του και ότι μπορούμε να περάσουμε και αυτή την κρίση με αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια όπως ταιριάζει σε ανθρώπινη κοινωνία με ακατάλυτες αρχές και αξίες.
   Για οποιαδήποτε προσφορά ή πληροφορία τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 29, απέναντι ακριβώς από την είσοδο του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου, και είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες πρωινές ώρες. Τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 26810-21637 όλες τις ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.