28 Μαρ 2012

Το 13ο Διεθνές Πανόραμα στη Φιλιππιάδα

17 ταινίες που διακρίθηκαν σε 3 ημέρες προβολών

   Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας «ΚΑ.ΔΡΩ.» σε συνεργασία με το Σύλλογο Περί-Βιβλίου και την υποστήριξη του Δήμου Ζηρού παρουσιάζει από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζηρού τις ταινίες που διακρίθηκαν στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας «13ο Διεθνές Πανόραμα».
   Οι προβολές θα διαρκέσουν τρεις ημέρες και συνολικά θα παρουσιαστούν 17 ταινίες. Το πρόγραμμα των προβολών έχει οριστεί ως εξής:

   1) Σάββατο 31 Μαρτίου: Ώρα Έναρξης : 19:30  Ώρα Λήξης : 23:00
   2) Kυριακή 1 Απριλίου: Ώρα Έναρξης : 19:00  Ώρα Λήξης : 22:00
   3) Δευτέρα 2 Απριλίου: Ανοιχτή Προβολή για τα σχολεία : Ώρα Έναρξης : 09:00  Ώρα Λήξης : 13:00  Απογευματινή προβολή: Ώρα Έναρξης : 19:00  Ώρα Λήξης : 22:00

Ημερήσια Είσοδος: 2 ευρώ

   Οι ταινίες που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παρουσιάζονται αναλυτικά στο site του «ΚΑ.ΔΡΩ.»: www.kadrw.gr
   Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας «ΚΑ.ΔΡΩ.» είναι μια ομάδα ανθρώπων με παράλληλη ενασχόληση με την τέχνη.'Οπως προκύπτει από την μέχρι τώρα δράση της ομάδας, στόχος είναι η διάχυση της γνώσης που συνδέεται όχι μόνο με τη Φωτογραφία αλλά και με κάθε καλλιτεχνικό δρώμενο που εμπεριέχει την εικόνα.
   Με την εκδήλωση αυτή η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας «ΚΑ.ΔΡΩ.» γιορτάζει τον ένα χρόνο από την ίδρυσή της. Τέτοιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες δίνουν μια ανάσα φρέσκου αέρα και ελπίδας που δείχνει ότι η ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση ζει και δε θα σταματήσει ποτέ να εκδηλώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.