7 Φεβ 2012

ΕΣΡ: Ο ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM 91,9 λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ - Ξανά κοντά μας ο σταθμός που αγαπήσαμε

- Τι θα γίνει με τα κατασχεθέντα μηχανήματα;
- Θα ΓΕΜίσουν ξανά τα ερτζιανά;

   Τελειώνουν τα βάσανα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Άρτας, του γνωστού ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM, που είναι ιδιοκτησία της ιδιοκτησίας της «ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ (Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ)».
   Η γνωστή ιστορία του Σεπτεμβρίου (7 του μηνός, λίγο μετά τις 11 πμ, στη μέση εκπομπής) με την έφοδο αστυνομικών και εισαγγελέα στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού στο εκθεσιακό κέντρο και την κατάσχεση των μηχανημάτων του σταθμού δείχνει ότι θα έχει αίσιο τέλος, μετά την έκδοση βεβαιώσεως νομίμου λειτουργίας από το ΕΣΡ (διαβάστε το παρακάτω).
   Απομένει και το δικαστικό κλείσιμο της υπόθεσης (η δίκη έχει πάρει αναβολή για τον Σεπτέμβριο, λόγω αποχής των δικηγόρων), για να επιστραφούν τα κατασχεθέντα μηχανήματα.
   Πάντως, οι Αρτινοί δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τότε για να ακούσουν ξανά τον ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM 91,9, διότι απ' ότι ακούγεται στο Δημαρχείο, ήδη υπάρχουν κινήσεις για να ξεκινήσει το πρόγραμμα του σταθμού ΑΜΕΣΑ, (και σύμφωνα με τις φήμες) υπό την διεύθυνση του Βασίλη Γέμου, δεξί χέρι του δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη και μέχρι πρότινος προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άρτας. (φαντάζομαι ήδη τα σχόλια σε γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα της Άρτας, που μας έχει συνηθίσει να λέει την γνώμη της, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες).
   Η βεβαίωση του ΕΣΡ αναφέρει:
«Εκ των υπό του αιτούντος προσκομισθέντων εγγράφων, αποδείχθηκε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον διακριτικό τίτλο ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM 91,9 λειτουργούσε στο Νομό Άρτας κατά την 1η Νοεμβρίου 1999 και εντεύθεν, κατά το άρθρο 53 παρ. 1 του Ν. 2778/1999, λειτουργεί νομίμως. Η αίτηση είναι ουσία βάσιμη και ενδείκνυται η αποδοχή της. Για τους λόγους αυτούς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης βεβαιώνει ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον διακριτικό τίτλο ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM 91,9 ιδιοκτησίας της εταιρίας με την επωνυμία «ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ (Α.Δ.Α.Ε. ΟΤΑ)» λειτουργεί νομίμως στο Νομό Άρτας. Γίνεται μνεία ότι η παρούσα βεβαίωση δεν έχει ισχύν αδείας λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού».

4 σχόλια:

  1. Ο γνωστός και καθόλου τυχαίος αριθμός 7!!!
    7 Σεπτεμβρίου - 7 Φεβρουαρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κι άλλο κρυμμένο 7: Σεπτέμβριος-9ος μήνας
    Φεβρουάριος-2ος μήνας
    9-2=7!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο θα ηταν να πει καποιος Ποιος ετρεξε ολο αυτο τον καιρο και χαρη στην οργανωση που ειχε σαν ανθρωπος ανοιξε ξανα ο σταθμος. Ενα ευχαριστω δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε όποιον έτρεξε, ΑΛΛΑ: Εάν περιμένουμε να βρούμε έναν άνθρωπο, που να έχει οργάνωση (σαν άνθρωπος) για να κινηθεί μια βραδυκίνητη και ανοργάνωτη συλλογικότητα, όπως είναι ο Δήμος, τότε φασκελοκουκούλωστα!!!
    Πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι αν είναι αιρετός ή υπηρεσιακός παράγοντας, χρειάζεται "ευχαριστώ' που έκανε την δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.