13 Φεβ 2012

Ο Σαμαράς είπε "τζάμπα μάγκα" τον... Γιώργο Παπαβασιλείου!!!

- "Αδειάζει" τα στελέχη που υπερασπίστηκαν την αντιμνημονιακή πολιτική του 
- Με ποιούς θα προχωρήσει η Ν.Δ.

   Έγραψα χτες μια ανάρτηση με τον τίτλο "Εντάξει, του Παπασιώζου είναι "τζάμπα", η "μαγκιά" του Σαμαρά πόσο μας κοστίζει;" (διαβάστε την εδώ). Όμως αν διαβάσει κάποιος προσεκτικότερα τι είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Κ.Ο των βουλευτών του, θα δει ότι δεν εννοούσε τον Κώστα Παπασιώζο. Είπε:
   "Ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στην περιφέρεια του καθενός, όπου διάφοροι επίδοξοι πολιτευτές προσπαθούν να υπερκεράσουν σε αντιμνημονιακή ρητορεία τους δικούς μας βουλευτές. Να ξέρετε πως όσοι σε τέτοιες περιοχές, ανεύθυνα και ανέξοδα παριστάνουν τους... βασιλικότερους του βασιλέως, δεν θα είναι ούτε καν υποψήφιοι. Δεν θέλω για υποψηφίους «τζάμπα επαναστάτες και τζάμπα μάγκες»".
   Εντάξει, θα μου πείτε, δεν "παίρνουν τα σκάγια" τον Παπασιώζο, πού κολλάει ο Γιώργος Παπαβασιλείου;
   Να σας απαντήσω: Ο Γιώργος Παπαβασιλείου, που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής, ανέπτυξε "αντιμνημονιακή ρητορεία". Για δείτε τι ανέφερε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (διαβάστε εδώ):
   «Η χώρα οδηγείται στην υπογραφή μιας λεόντειας δανειακής σύμβασης με δυσβάσταχτους όρους που αναμένεται να βυθίσουν την Ελληνική οικονομία σε περαιτέρω ύφεση, να αυξήσουν την ανεργία στο 25%, να ξεθεμελιώσουν το κοινωνικό σύστημα και να καταδικάσουν οριστικά την κοινωνία μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Με το πρώτο μνημόνιο άλλαξε η ζωή μας. Με το δεύτερο θα... μικρύνει η ζωή μας.  
   Δεν είναι δυνατό να μείνουμε αδρανείς στον παραλογισμό της ακραίας λιτότητας που μας επιβάλει η Τρόϊκα. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας, είναι ώρες αγώνα για την εθνική μας αξιοπρέπεια και αυτό το μήνυμα πρέπει να στείλουμε σήμερα από εδώ μέσα στους εκπροσώπους μας».
   Τι λέτε; Δεν συμφωνείτε ότι ο Γιώργος Παπαβασιλείου καλύπτει τα κριτήρια που έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς;
   Ο Γιώργος Παπαβασιλείου δεν έκανε τίποτε περισσότερο, παρά να υπερασπίζεται την αντιμνημονιακή "γραμμή" που είχε χαράξει ο ίδιος ο Σαμαράς. Τώρα όμως, που ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποδείχτηκε "βασιλικότερος του βασιλέως", υπερκεράζοντας ακόμη και τον Σόιμπλε, ο Παπαβασιλείου και πάρα πολλά άλλα στελέχη πρώτης γραμμής σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται σε ένα προφανές δίλλημα: Θα ακολουθήσουν τον αρχηγό στην κωλοτούμπα, ή θα προτιμήσουν να μην εκτεθούν σε πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς;
   Και όλα αυτά, την στιγμή που άλλα προβεβλημένα (και πολυγραφότατα) στελέχη, που επίσης επιδιώκουν να παίξουν ρόλο στην τοπική πολιτική σκηνή, παραμένουν βουβά, μη τολμώντας να εκφράσουν την θέση τους, ελπίζοντας να αποκομίσουν κέρδη από τις προεδρικές "καρατομήσεις";
   Τελικά με ποιούς θα προχωρήσει ο Αντωνάκης; Με τους κωλοτούμπες ή τους μουγκούς;

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ 20 ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ(ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ)ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‎... σε μια κοινωνία υποκριτική ... φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένα αντίστοιχο πολιτικό σύστημα ... με πολιτικούς μόνιμα διαπλεκόμενους και κινούμενους από το "φθηνό" προσωπικό τους συμφέρον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.