13 Φεβ 2012

Εκτός από "πρόθυμος", είναι και γρήγορος ο νέος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας

Σαν έτοιμος από καιρό...

   Πότε πήγε Αθήνα, πότε ορκίστηκε, πότε διάβασε το Μνημόνιο, πότε το ψήφισε, πότε άλλαξε το site, πότε έπιασε γραφεία στην Αθήνα, αυτός δεν είναι βουλευτής, σίφουνας είναι!!!


   Μπράβο Χρήστο, έτσι σε θέλουμε, γρήγορο και αποτελεσματικό, να υπερασπίζεις τα συμφέροντα του λαού που σε εξέλεξε και σε έστειλε στην Βουλή...
   Όσοι θέλετε να τον συγχαρείτε και να τον ευχαριστήσετε και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να του σφίξετε από κοντά το χέρι, ο βουλευτής έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο τα στοιχεία επικοινωνίας του.

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΥΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2009.ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το "ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ που λέει στην κορυφή της σελίδας, το 2009 το είχε γράψει;
    Τέλος πάντων, χαίρομαι που ο άνθρωπος είχε την άνεση και μπόρεσε και διατήρησε από το 2009 μέχρι σήμερα τα γραφεία στην Αθήνα, με 2 τηλεφωνικές γραμμές + μία για fax και διορθώνω αμέσως την ανάρτηση. Το σωστό λοιπόν είναι: "Πότε πήγε Αθήνα, πότε ορκίστηκε, πότε διάβασε το Μνημόνιο, πότε το ψήφισε, πότε άλλαξε το site, αυτός δεν είναι βουλευτής, σίφουνας είναι!!!"
    Καλύτερα έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ SITE.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009.ΕΠΙΣΗΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ "ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΑΘΗΝΑ,ΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ,ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ" ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πανο κατο κι απο κατο απανο ,βουρ αλα μη σπασετε τα μτσουνια σας γιατι τη πηραν τη μαρμιτα απ τη ταίστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.