21 Ιαν 2012

Οι ρήτρες της υποδούλωσης

- Τα "βρήκαν" σε όλα
- Οι τρεις ρήτρες που "ξέχασαν' να μας πουν 
- Φυλακίζουν επ' αόριστον ένα λαό και ξεπουλάνε μια χώρα

   Τώρα που συναντήθηκαν και οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης και "τα βρήκαν" σε όλα, τώρα που εμφανίζουν σα νίκη ότι θα πάρουμε άλλα 130 δις δάνειο για να μας "κουρέψουν" τα 100 (!!!), τώρα που ετοιμάζουν το ξεπούλημα του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου της Ελλάδας, τώρα πρέπει να θυμόμαστε κάποια πράγματα, που δεν πρέπει με τίποτε να ξεχάσουμε.
   Όταν υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο, αυτό που μας γνωστοποίησε από το Καστελόριζο ο ΓΑΠ, όλο χαρά που θα μας έσωζε, είχε κάποιες ρήτρες, που "ξέχασαν" να μας τις πουν.
    Τρεις ήταν οι βασικές ρήτρες εκείνης της δανειακής σύμβασης:

1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία.
2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία).
3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από... τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

   Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον κ. Παπακωνσταντίνου και από τον κ. Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε.
   Όμως τώρα, που ετοιμάζονται για τη νέα δανειακή σύμβαση, για το νέο μνημόνιο, που κι αυτό θα μας σώσει όπως και το προηγούμενο, έχουν μια τεράστια κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Έτσι θα την περάσουν από την Βουλή και θα επικυρώσουν όλα τα παραπάνω!
   Όλα αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε. Και όταν συναντούμε τους βουλευτές μας που θα τα ψηφίσουν πρέπει να τους θυμίζουμε ότι δεν έχουν κανένα άλλοθι, δεν μπορούνε να λένε ότι το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, γιατί τα τελευταία 2 χρόνια απέδειξαν ποιοί ωφελούνται από την υποδούλωση των Ελλήνων
   Πράγματι, είδαν τα ξόανα των τραπεζών, οι μαριονέτες των funds και τα υποπόδια της Μέρκελ την ευκαιρία για να φυλακίσουν έναν λαό, να κομματιάσουν και να ξεπουλήσουν μία χώρα και τέλος να διαφύγουν στο όνομα της… "Παπαδημ(ι)οκρατίας"… ή κάποιας έντεχνης δικτατορίας (που θα φοράει τον μανδύα της τρομο-δημοκρατίας του χρέους…)

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για λάθος υπολογισμό.Δεν κουρεύουν το χρέος κατά 100 δις ,απεναντίας το αυξάνουν κατά 30-0 δις επί πλέον.Δυστυχώς για το δεύτερο σκέλος αναφορικά με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου,δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝ που να τους στείλει στο διάβολο γιατί είναι όλοι βολεμένοι.Το ζήτημα πλέον είναι ο ορυκτός και μή πλούτος της πατρίδας μας και η ένταξή του μνημονίου στο Αγγλικό δίκαιο.Οι βουλευτές και οι πολιτικοί εάν είχαν φιλότιμο,και ήταν Ελληνες έπρεπε αν είχαν παραιτηθεί από καιρού και να μη υπογράψουν την υποδούλωση μας . Τι περιμένεις όμως φίλες μου από Τουρκοσπορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.