10 Νοε 2011

Απαντήστε της εσείς κύριε δήμαρχε...

- Κραυγή αγωνίας από συνδημότισσα
- Εκατοντάδες οικογένειες βρίσκονται σε αδιέξοδο

Έλαβα το ακόλουθο (ενυπόγραφο) μήνυμα από συνδημότισσα, το οποίο παραθέτω, χωρίς καμία παρέμβαση:

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ......ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ . Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 660 ΕΥΡΩ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 85 τμ , ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ, 340 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ . ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ??? ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ 480 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ????? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ???? ΠΗΓΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 80% ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 80% ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...... ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ???? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!"

Στην πρωινή ανάρτηση ανέφερα ότι ο δήμος Περιστερίου λέει ότι η απειλή της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος είναι: "μορφή άσκησης ψυχολογικής βίας και μάλιστα κατά ατόμων που μπορεί να είναι οικονομικά εξαθλιωμένα ή να έχουν αντικειμενικούς λόγους αδυναμίας καταβολής (π.χ., ασθενείς, ανήμποροι, άνεργοι κ.λπ.)"
Έγραψα επίσης ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου επεσήμανε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο χρονίως πάσχοντες από την πιθανότητα διακοπής στην παροχή του ηλεκτρικού, με δεδομένο ότι πρέπει να συντηρούν στο ψυγείο φαρμακευτικά σκευάσματα ή να λειτουργούν συσκευές που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια.

Ίσως η συνδημότισσα θα έπρεπε να σκεφτεί την πιθανότητα... μεταδημότευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.