28 Νοε 2011

Μεγάλη η αποχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου

- Χθες, πρώτη ημέρα των εκλογών, η αποχή κτύπησε κόκκινο!
- Ολοκληρώνεται σήμερα η εκλογική διαδικασία

   Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Άρτας.
   Οι κάλπες άνοιξαν χθες, Κυριακή 27 Νοεμβρίου από 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. και σήμερα συνεχίζεται η διαδικασία τις ίδιες ώρες.
   Την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου διεκδικούν τρεις συνδυασμοί: Η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση» με επικεφαλής τον Χρήστο Παπάζογλου, η «Αναπτυξιακή Ενωτική Κίνηση Επιμελητηρίου» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαγκούτη και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Νίκο Βασιλείου.
   Επίσης θέτουν υποψηφιότητα ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, ο Γεράσιμος Κατσαούνος για το Εμπορικό Τμήμα και ο Σταύρος Κώστας για το Τμήμα Υπηρεσιών.
   Μέχρι στιγμής ελάχιστοι έχουν προσέλθει στις κάλπες. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθές, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης στο Τμήμα Υπηρεσιών δεν είχε ψηφίσει ούτε το 10%.
   Εάν κανείς αναλογιστεί ότι η Κυριακή προσφέρεται περισσότερο για εκλογές παρά η Δευτέρα, τότε -εκτός απροόπτου- η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τεράστια αποχή.
   Σημεία των καιρών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.