28 Νοε 2011

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Άρτα

- Αφιερώνεται στο φίλο Λευτέρη, που έφυγε τόσο άδικα
- 10 λεπτά από το χρόνο σας για μια ζωή!

   Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου 2011, που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, διοργανώνει την Παρασκευή 02-12-2011 και ώρες 9:00 έως 13:30, εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου (Σκουφά 79-πρώην Σ.Ε.Σ.), την οποία αφιερώνει στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος Πρόεδρου της Εταιρείας Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Άρτας, Λευτέρη Τσακούμη.
   Την ιδία μέρα και ώρα, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, θα παρουσιάσει ζωγραφικά έργα με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου.
   Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δ/ντή της Α/θμιας εκπαίδευσης και τις Δ/νσεις των δύο σχολείων για αυτή τους την πρωτοβουλία και για τη συμβολή τους στην διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού και της προσφοράς στους μαθητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.