15 Νοε 2011

Καλό ταξίδι Λευτέρη...

Αναπαύσου φίλε
Γρηγόρης Τατσιόπουλος
Γραμματέας των Εθελοντών Αιμοδοτών


Η Εταιρεία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Άρτας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας αποχαιρετά τον πρόωρα χαμένο φίλο, συνεργάτη και συναγωνιστή στον αγώνα για την προσφορά και την αλληλεγγύη χωρίς ανταλλάγματα, Λευτέρη Τσακούμη:

"Απεβίωσε σήμερα 15-11-2011, σε ηλικία 45 ετών ο Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Άρτας, Λευτέρης Τσακούμης, μετά από 3μηνη νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ο Λευτέρης Τσακούμης ήταν Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών. Η παρουσία του ήταν ενεργή και δυναμική και οι αδιάκοποι αγώνες του για βελτίωση της ποιότητας ζωής και νοσηλείας των πασχόντων απέδωσαν καρπούς.
Φίλε Λευτέρη, σου υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το έργο σου με το ίδιο πάθος. Να ξέρεις ότι σήμερα όλοι θρηνούμε για τον άδικο χαμό σου και ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.