13 Νοε 2011

Φυσικά συγκυβερνάτε κύριε Σαμαρά.

- Ο Α. Σαμαράς προσπαθεί να πείσει ότι δεν συγκυβερνά η Ν.Δ.
- "Δεν θέλησα παραπάνω συμμετοχή. Δεν θέλησα συγκυβέρνηση."
- και λίγο σκ... αν πέσει στην πίτα, τότε είναι σκ..όπιτα!

   Ο αρχηγός της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του προσπάθησε να διαχωρήσει το κόμμα της Ν.Δ. από την μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου.
   Συγκεκριμένα δήλωσε: "Όλοι μαζί θα στηρίξουμε τη νέα μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου στο έργο της κι ευχόμαστε να επιτύχει στην αποστολή της. Η Νέα Δημοκρατία πήρε δύο κρίσιμα υπουργεία με ουσιαστικό ρόλο και βαρείς εθνικούς συμβολισμούς: Το Άμυνας και των Εξωτερικών. Και στέλνει τα μηνύματα που πρέπει να στείλει, εκεί που πρέπει να τα στείλει… Δεν θέλησα παραπάνω συμμετοχή. Δεν θέλησα συγκυβέρνηση. Κι ο καθένας καταλαβαίνει γιατί…"
   Δεν γνωρίζω τι καταλαβαίνει ο καθένας, αλλά εγώ καταλαβαίνω πως ο κ. Σαμαράς αισθάνεται άβολα, καθώς γνωρίζει τι πρόκειται να ακολουθήσει και πόσο πολύ θα τρωθεί η εικόνα της Ν.Δ., που επί 18 μήνες έχτιζε, βασιζόμενος στην...

αντιμνημονιακή πολιτική.
   Όταν και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος (Δ. Αβραμόπουλος και Σ. Δήμας) συμμετέχουν στην κυβέρνηση, όταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Σαμαρά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.είναι αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, όταν ο σύμβουλος του Α. Σαμαρά, Ιωάννης Μουρμούρας είναι υφυπουργός Οικονομικών, όταν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος είναι υφυπουργός στο Υπουργείο Υγείας, όταν ο πρώην Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης και μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Αργοστολίου και της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Πέτρος Αλιβιζάτος είναι υφυπουργός Πολιτισμού, τότε δεν μπορεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
   Η Ν.Δ. δεν στηρίζει απλά την κυβέρνηση -αυτό το κάνει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας.  
   Η Ν.Δ. μαζί με το ΛΑΟΣ συμμετέχει στην κυβέρνηση.
   Οι υπογραφές των στελεχών της θα βρίσκονται κάτω από νομοθετήματα και υπουργικές αποφάσεις και αυτό είναι άσκηση κυβερνητικού έργου. Η Ν.Δ. συγκυβερνά και αν αυτό κάνει τον πρόεδρό της να αισθάνεται άβολα, δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
   Δεν έχει σημασία εάν ο κ. Σαμαράς έδωσε 6 ή 36 στελέχη της Ν.Δ. στην νέα κυβέρνηση.
   Η γιαγιά μου έλεγε ότι και λίγο σκ... αν πέσει στην πίτα, τότε είναι σκ..όπιτα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.