16 Οκτ 2011

Εκδηλώσεις του Συλλόγου "Μακρυγιάννη"

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Άρτας «ο Μακρυγιάννης» ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Παπακώστα με τίτλο "Τα διατηρητέα – κείμενα της μνήμης και της ελπίδας" που εξέδωσε ο Σύλλογος.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί ο κ. Γιάννης Παπακώστας που διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1988-1996 καθώς και η επί τριάντα έτη δασκάλα των χορευτικών του συλλόγου κ. Ελένη Μανώλη για την προσφορά τους.
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου θα γίνει ανοιχτό μάθημα σκακιού "Μαθαίνω σκάκι σε 45 λεπτά", ένα παραμύθι για τη γέννηση του παιχνιδιού από τον κ. Αθανασιάδη Ανδρέα, απόφοιτο Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα "σκάκι", προπονητή σκακιού, με την προοπτική να γίνει τμήμα όπου θα διδάσκεται σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.