24 Οκτ 2011

Ο Βασίλης Ζιώβας για την δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων

- Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία
- Ο λαός θα αποκρούσει τη βία και την τρομοκρατία

                Κουκουλοφόροι, Χίτες, Ταγματασφαλίτες!!!
                                                             
«Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν με κουκούλες,
γιατί τον καιρό της επανάστασης ο λαός θα πρέπει να γνωρίζει 
στα πρόσωπα των επαναστατών την πρωτοπορία του »…
                                                                                                     Τσε Γκεβάρα
   
   Είναι ολοφάνερο ότι μέρα με τη μέρα οξύνεται η Ταξική Πάλη .                                       
   Απ’ τη μια το Κεφάλαιο και όσοι το στηρίζουν, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το σημερινό κοινωνικο-οικονομικό σχηματισμό. Πασχίζουν με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να συνεχίσουν να ιδιοποιούνται τον κοινωνικό πλούτο, που παράγουν οι εργαζόμενοι. Με ότι όπλο διαθέτουν «αγωνίζονται» για την …μακροημέρευση του Καπιταλισμού, την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων, την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα. 
   Από την άλλη η Εργατική Τάξη δίνει τη δική της μάχη να περάσει ο παραγόμενος, απ’ αυτή, πλούτος στα χέρια της. Κατανοεί μέρα με τη μέρα ότι μόνο με τη Λαϊκή οικονομία, τη Λαϊκή Εξουσία θα απαλλαγεί από τους εκμεταλλευτές της. Συνειδητοποιεί  ότι η απάντηση στο ερώτημα: ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ αποκτά επικαιρότητα και απαιτεί συγκέντρωση δυνάμεων με Ταξικό προσανατολισμό , προϋποθέτει ξεκαθάρισμα των φίλων από τους εχθρούς της. Η ιστορική αλλά και η καθημερινή ταξική πείρα είναι όπλο απαραίτητα για την Τελική ΝΙΚΗ.
   Τέτοια, χρήσιμη για τη συνέχιση του αγώνα, εμπειρία αποκτήθηκε και από την τελευταία 48ωρη Καθολική Απεργιακή κινητοποίηση ιδιαίτερα από την διατεταγμένη δολοφονική επίθεση ενάντια... 

στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
   Παρακρατικοί ασφαλίτες και αναρχοφασιστοειδή ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, σε διατεταγμένοι υπηρεσία με : Χειροβομβίδες κρότου λάμψης, με χημικά αέρια, με “ μολότοφ”, με πυροσβεστήρες, με σφυριά, με πέτρες , επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ. Εξέφρασαν με τον πλέον βίαιο τρόπο το μίσος τους για την εργατική τάξη, τις ταξικές δυνάμεις του κινήματος.
   Αυτό το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της "Μαρφίν" τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010.
   Η συγκεκριμένη δράση των κουκουλοφόρων ( είναι σ’ όλους γνωστό ότι κουκουλοφόροι έδρασαν στα χρόνια της Κατοχής, ως καταδότες των πατριωτών στα Γερμανικά μπλόκα ) έφερε στην μνήμη άλλες εποχές, αντίστοιχα …σώματα. 

ΠΡΩΤΟΝ, τους Χίτες: Η Οργάνωση Χ είχε εθνικιστικό, αντικομμουνιστικό και φιλοβασιλικό προσανατολισμό και παρέμενε πιστή στον Γεώργιο Β' που ήταν στο Κάιρο. Συγκροτήθηκε προς το τέλος της κατοχής, εξοπλισμένη με αγορές όπλων από τους αποχωρούντες Γερμανούς, με σκοπό να εμποδίσει την κατάληψη της εξουσίας από το ΕΑΜ. Είχε σχέσεις με δοσιλογικές Κυβερνήσεις, Τάγματα Ασφαλείας και δυνάμεις Κατοχής. Εξάλλου, σε πολλές μάχες του ΕΛΑΣ με τα Τάγματα Ασφαλείας, οι χίτες πήραν ανοιχτά θέση μάχης στο πλάι των δοσιλογικών σωμάτων. Οι χίτες, άλλωστε, εξοπλίζονταν από τους Γερμανούς στην Κατοχή, ενώ λέγεται ότι η Χ έδινε πληροφορίες στις ναζιστικές αρχές για πιθανά σημεία στα οποία βρίσκονταν κομμουνιστές.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, τα Τάγματα Ασφαλείας: Τα Τάγματα Ασφαλείας, ή Τάγματα Ευζώνων (κατά την επίσημη ονομασία τους), ήταν παραστρατιωτικές ομάδες με σκοπό τη διατήρηση της έννομης τάξης και την καταπολέμηση των κομμουνιστών του ΕΛΑΣ. Στα Τάγματα κατατάσσονταν κυρίως εξαθλιωμένοι άνθρωποι που προσπαθούσαν έτσι να επιβιώσουν, καθώς η υπηρεσία συνοδευόταν με καλό για την εποχή μισθό και άλλα προνόμια και διευκολύνσεις!!!
( "http://el.wikipedia.org/ )

   Γίνεται λοιπόν ολοφάνερο ότι η άρχουσα τάξη δεν παραιτείτε και δεν αφήνει αναξιοποίητο κανένα όργανό της , ούτε χθες ούτε σήμερα. προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία. Ο λαός όμως έχει και την εμπειρία και τη θέληση να τους χαλάσει τα σχέδια.
   Αρκεί να συμπορευτεί με το Κ.Κ.Ε. να συσπειρωθεί τώρα στα συνδικάτα, στο ΠΑΜΕ και τις άλλες ριζοσπαστικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, την εξουσία των μονοπωλίων. Αυτό είναι το αντίπαλο δέος των κομμάτων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτή είναι η δύναμη του λαού να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, τη βία και την τρομοκρατία κάθε είδους μηχανισμού καταστολής. Ο λαός μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία και θα το κάνει.

      Ζιώβας Βασίλης
Μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων
Περιφερειακός Σύμβουλος της « Λαϊκής Συσπείρωσης »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.