24 Οκτ 2011

Εικόνες από την έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Μπαλάφα

- 35 φωτογραφίες ξύπνησαν μνήμες και σκόρπισαν συγκίνηση
- Θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 8:00 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στην Δημοτική Πικανοθήκη "Γ. Μόραλης".

Στον πρώτο όροφο της Πικανοθήκης εκτίθενται 35 φωτογραφίες του μεγάλου Τζουμερκιώτη (από την Κυψέλη Άρτας) φωτογράφου, από τα Γιάννενα, την Άρτα, τα Μετέωρα, την Πάρο, την Πίνδο, τη Λευκάδα, όπου ο Κώστας Μπαλάφας απεικονίζει τον άνθρωπο του μόχθου στην καθημερινή του ζωή όσο και σε σημαντικές ιστορικές στιγμές.

Η κάθε μια φωτογραφία ξεχωριστά ανέδυε μνήμες και "μιλούσε" στο κοινό της Άρτας που προσήλθε να θαυμάσει το έργο ενός μεγάλου δημιουργού.
Η έκθεση είναι συνδιοργάνωση της Δημοτικής Πινακοθήκης Άρτας «Γ. Μόραλης», της Διοικητικής επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη, της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων, του Συνδέσμου Φιλολόγων Άρτας και του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 10 Δεκέμβρη 2011 και το ωράριο λειτουργίας για το κοινό είναι: Τρίτη – Παρασκευή 9:30 – 13:30, 17:30 – 20:30 και Σάββατο 10:00 – 14:00 Κυριακή – Δευτέρα κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.