11 Οκτ 2011

Η ΕΑΣΑΦ στη ΔΙΩΝΗ για τα ακτινίδια της Άρτας

- Πώς θα κινηθεί η εμπορία τους φέτος
- Τι έγινε με την περσινή καταγγελία για ύπαρξη καρτέλ εμπόρων;

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους ακτινιδοπαραγωγούς της περιοχής να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα «Διώνη», που βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Άρτας (εμποροπανήγυρη), με θέμα: «Η εξέλιξη στην εμπορία των ακτινιδίων της φετινής χρονιάς».

Σημ. Τηλεβόα: Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή, στις 13 Οκτωβρίου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλλιέργειας, Παραγωγής και Εμπορίας Ακτινιδίων Αρτας κατήγγειλε ότι η εμπορία στην Άρτα καθοδηγείται από καρτέλ.
Στην επιχειρηματολογία τους για τη σύσταση καρτέλ στην περιοχή, αναφέρονται σε "10-15 εμπόρους που έχουν αποφασίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο και απ' ό,τι λέγεται, έχουν υπογράψει μεταξύ τους επιταγές με μεγάλα ποσά για να διασφαλίσουν την κοινή γραμμή και απόφασή τους για χαμηλές τιμές".
Αυτή η καταγγελία έγινε προς τη γενική γραμματεία Εμπορίου και με απόφαση του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Τι έγινε άραγε με αυτή την υπόθεση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.