15 Οκτ 2011

Συνελήφθησαν 2 στην Άρτα για κλοπή σε βενζινάδικο

Δυστυχώς το Αστυνομικό Δελτίο περιείχε και είδηση Αρτινού ενδιαφέροντος:

Συνελήφθησαν χθες (14-10-2011), το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (14-10-2011) εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα τηλέφωνο, ένα αεροβόλο πιστόλι απομίμηση και χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν προϊόντα από περίπτερο, κατά την διάρκεια της πράξης τους, όμως, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Eπιπρόσθετα, σε σωματική έρευνα που έγινε στον 27χρονο συλληφθέντα, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ηρωίνης βάρους (0,72) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.