4 Νοε 2023

Παρέμβαση Όλγας Γεροβασίλη για ένταξη των Κεντρικών Τζουμέρκων στις προβληματικές Περιοχές Κατηγορίας Α’

- Ο μοναδικός τρόπος για να αναστραφεί η σημερινή κατάσταση και να δημιουργηθούν προυποθέσεις ανάπτυξης
- Η αναφορά της βουλευτή Άρτας και η επιστολή του Δήμου Κ. Τζουμέρκων


   Στη Βουλή φέρνει η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Δ' Αντιπρόεδρος της Βουλής το αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, με απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, να ενταχθεί στις προβληματικές περιοχές κατηγορίας Α’.

Αναφορά για την κα Υπουργό Εσωτερικών

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα κατέθεσε ως αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών την υπ’ αριθμ. 5140/18.10.2023 Επιστολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων μετά της υπ’ αριθμ. 194/08.08.2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ένταξή του Δήμου στις προβληματικές Περιοχές Κατηγορίας Α’ της ΚΥΑ ΔΙΔΑΔ/Φ.50/265/29847/30.10.1992 (ΦΕΚ 667/Β’). 

Τα χαρακτηριστικά δε που συνηγορούν στην ένταξή του στις Προβληματικές περιοχές κατηγορίας Α’ είναι συνοπτικά:

«οι περιορισμένοι σε ποικιλία και ποιότητα φυσικοί πόροι, οι μικρές πληθυσμιακές συγκεντρώσεις (με συνέπεια την ύπαρξη περιορισμένου ανθρώπινου δυναμικού και μικρής αγοράς) και η σχετική απομόνωση και η (δυσχερής) προσπελασιμότητα».

Επισυνάπτεται η Αναφορά και η Επιστολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων μετά της υπ’ αριθ. 194/08.08.2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.