9 Δεκ 2020

Τι κατάλαβε ο Τσίπρας

- Τόσα χρόνια τώρα, στη λάσπη ο Τσίπρας σιωπούσε. Το κέρδος της σημερινής ημέρας είναι ότι επιτέλους κατάλαβε ότι δεν αρκεί να είσαι ο καλός απέναντι στον διεφθαρμένο για νικήσεις
- Επιτέλους λοιπόν! Εξώδικα και αγωγές, σε κάθε μισθοφόρο της δημοσιογραφίας ο οποίος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τη λάσπη. Να δεις πώς μαζεύονται στο καβούκι τους όλοι αυτοί. Γιατί ένα πράγμα είναι πρώτα απ’ όλα: θρασύδειλοι!
- Δεν υπάρχει «κοινή λογική», σε μία χώρα που βομβαρδίζεται από το πρωί ως το βράδυ από εξαγορασμένα ΜΜΕ. Η αλήθεια δε λάμπει από μόνη της. Χρειάζεται μία μικρή βοήθεια...


   Άλλη μία μέρα κατά την οποία 100 άνθρωποι στη χώρα μας έπαψαν να μπορούν να είναι… ανέμελοι, αλλά η επικαιρότητα περιστρέφεται γύρω από ένα εξοχικό στη Λαυρεωτική, διότι αυτή την ημερήσια διάταξη επέβαλαν οι προστάτες του απατεώνα, οι εντολοδόχοι της λάσπης. 
   Στην αρχή έγραψαν πως ο Τσίπρας μετακόμισε από την Κυψέλη, γιατί δεν τον χωράει πια η συνοικία, στη συνέχεια όμως δε μετακόμισε, αγόρασε εξοχικό. Που τελικά δεν το αγόρασε, αλλά το νοίκιασε. Που είναι βίλα με οκτώ δωμάτια, αλλά τελικά είναι μόνο 71 τετραγωνικά. Που ο Τσίπρας ξόδεψε… 1 εκατομμύριο ευρώ για να ανακαινίσει το σπίτι που δεν του ανήκει!
   Τόσα χρόνια τώρα, στη λάσπη ο Τσίπρας σιωπούσε. Σιώπησε στο «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» νομίζοντας ότι οι πολίτες θα καταλάβουν τι εννοούσε και ότι είναι αυτονόητο πως πάνω στο κύμα δεν μπορείς να χτίσεις συνοριακές γραμμές. Αποτέλεσμα; Οι εντεταλμένοι πέρασαν στον κόσμο τη γραμμή τους: ο Τσίπρας δεν αναγνωρίζει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας!
   Σιώπησε στο κότερο, νομίζοντας ότι οι πολίτες θα κατανοήσουν ότι το να πηγαίνεις αυγουστιάτικα πέντε μέρες διακοπές φιλοξενούμενος είναι κάτι λογικό. Αποτέλεσμα; Οι γραφίδες μετέφεραν το γεγονός έναν μήνα πριν και πέρασαν στον κόσμο τη γραμμή ότι την ώρα που καιγόταν το Μάτι, εκείνος άραζε σε κότερα.
   Επιτέλους λοιπόν! Εξώδικα και αγωγές, σε κάθε μισθοφόρο της δημοσιογραφίας ο οποίος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τη λάσπη. Να δεις πώς μαζεύονται στο καβούκι τους όλοι αυτοί. Γιατί ένα πράγμα είναι πρώτα απ’ όλα: θρασύδειλοι.
   Το κέρδος της σημερινής ημέρας είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιτέλους κατάλαβε ότι δεν αρκεί να είσαι ο καλός απέναντι στον διεφθαρμένο για νικήσεις. Υπό τις παρούσες συνθήκες ο κόσμος δεν είναι σε θέση να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Δεν υπάρχει «κοινή λογική», σε μία χώρα που βομβαρδίζεται από το πρωί ως το βράδυ από εξαγορασμένα ΜΜΕ μίας διεφθαρμένης κυβέρνησης. Η αλήθεια δε λάμπει από μόνη της. Χρειάζεται μία μικρή βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.