8 Σεπ 2020

Συναγερμός στα Γιαννιτσά μετά από δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής 35 εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά


   Συναγερμός έχει σημάνει σε κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά όπου εντοπίστηκαν τουλάχιστον 35 εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό.
   Την προηγούμενη εβδομάδα ανιχνεύτηκαν τα πρώτα 10 κρούσματα και αυτή άλλα 25. Όλοι οι ασθενείς βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό.
   Μετά την επιβεβαίωση των πρώτων κρουσμάτων σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας και τη σύνδεσή τους με τη συγκεκριμένη μονάδα, ξεκίνησε ιχνηλάτηση των επαφών των φορέων, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ορίζει ο ΕΟΔΥ και εντατικοί έλεγχοι στο προσωπικό που εργάζεται στο εργοστάσιο, καθώς οι περισσότεροι είναι εποχικοί και μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο των ελέγχων βρίσκονται η Γουμένισσα, τα Γιαννιτσά και η Κατερίνη.
   Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 49χρονος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα.
   Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 290.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.