23 Ιουν 2020

Στην Άνω Καλεντίνη η Όλγα Γεροβασίλη – Συνάντηση με δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη, επίσκεψη σε Αστυνομικό Τμήμα και Κέντρο Υγείας - ΦΩΤΟ

Περικλής Μίγδος: Εξαιρετική συνεργασία με απτά αποτελέσματα, καταλυτική η συνεισφορά της στην ένταξη έργων μεγάλης σημασίας


   Στην Άνω Καλεντίνη Άρτας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 23 Ιουνίου 2020, η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
   Η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο, στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων της κ. Γεροβασίλη με τις δημοτικές αρχές του νομού Άρτας, με στόχο την ενημέρωση και τη συνεργασία για την ανάδειξη προβλημάτων και την προώθηση λύσεων.
   Η βουλευτής Άρτας ενημερώθηκε για την πορεία των πολύ σημαντικών για την περιοχή οδικών έργων Μεσόπυργος – Αυλάκι, Καστανιά – Τετράκωμο και Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για τα συνεχιζόμενα προβλήματα στην ύδρευση, παρά τη χρηματοδότηση του Δήμου με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», πρόγραμμα το οποίο πλέον δεν ισχύει, καθώς καταργήθηκε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Επίσης, συζήτησαν για την αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών που θα στηρίξουν τη κτηνοτροφία αλλά και για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που οδηγεί -ειδικά τους ορεινούς περιφερειακούς Δήμους, όπου εκ των πραγμάτων η δυνατότητα ανακύκλωσης είναι περιορισμένη- στην επιβάρυνση Δήμων και Δημοτών με ιδιαίτερα αυξημένο κόστος.
   Ο κ. Μίγδος ευχαρίστησε την κ. Γεροβασίλη για την πολύ καλή συνεργασία τους και τη στήριξή της σε καίρια ζητήματα του Δήμου, ενώ από την πλευρά της η κ. Γεροβασίλη δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα του Δήμου και να προωθεί την επίλυση των προβλημάτων.


   Στη συνέχεια, η βουλευτής Άρτας επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Άνω Καλεντίνης, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής και εμπεδώνοντας αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του ορεινού Δήμου.


   Ακολούθως, η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κ. Ευτυχία Καραστεργίου, με την οποία συζήτησαν για τις ανάγκες του Κ.Υ. και για τη σημασία ενός ισχυρού και αποδοτικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας, γεγονός που αναδείχθηκε αδιαμφισβήτητα με την πανδημία.

   Χαρακτήριστικό είναι το κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκης, Περικλής Μίγδος, μετά τη συνάντηση με την Όλγα Γεροβασίλη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.