9 Ιαν 2020

VIRAL γίνεται το VIDEO με τη ΝΔ Δημαρχείου Άρτας να πυροβολεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη

- Τσιρογιάννης αποκαλύπτει αλλά νίπτει τας χείρας του, αντιδήμαρχοι σηκώνουν «αντάρτικο»
- Δείτε στο video τις γαλάζιες «πιστολιές»
- Γεροβασίλη προς Τσιρογιάννη: Τους καταγγείλατε;


   Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video με αποσπάσματα από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας, σχετικά με την προοπτική δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη θέση Κρικούκια Αμμοτόπου Άρτας, στο χώρο που είναι δημοτική έκταση και έχει οριοθετηθεί για τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας.
   Είναι χαρακτηριστικό ότι, μετά από παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη, ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αποκαλύπτει ότι κυβερνητικό κλιμάκιο ήρθε στα μουλωχτά στην Άρτα και, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πήρε μεζούρα και μέτραγε στα Κρικούκια, εν αγνοία της Δημοτικής Αρχής.
   Το χειρότερο είναι ότι ο ΝΔκράτης δήμαρχος, στην ερώτηση της Όλγας Γεροβασίλη αν κατήγγειλε το πραγματικά απαράδεκτο γεγονός να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε δημοτική περιουσία κρυφά από το νόμιμο ιδιοκτήτη, το Δήμο της Άρτας, απάντησε: "Τι να καταγγείλω;"
   Σωστός ο δήμαρχός μας! Τι να καταγγείλει; Χρίσμα από τον Μητσοτάκη πήρε για να εκλεγεί δήμαρχος, στήριξη από τους Μητσοτακικούς πήρε για να εκλεγεί στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, το χέρι που τον στηρίζει θα καταγγείλει;
   Όμως, μετά το λόγο πήραν και αντιδήμαρχοί του, οι οποίοι κρέμασαν στην καρέκλα το γαλάζιο σακάκι (ο ένας, μάλιστα, το δηλώνει κιόλας: Είμαι Ν.Δ. αλλά...) και άρχισαν τις γαλάζιες «πιστολιές» κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
   Δεν ξέρω αν θα ήταν ίδια η συμπεριφορά τους αν ήταν παρών ο γαλάζιος τοπικός βουλευτής, ο οποίος προτίμησε να δοξασθεί κρυπτόμενος, ή αν θα "μαζεύονταν".
   Προσωπικά, πιστεύω πως μάλλον ναι. Κι αυτό διότι μετά από 4,5 χρόνια φτηνό λαϊκισμό, στον οποίον επιδόθηκαν με λύσσα η ΝΔ, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα στελέχη του κόμματος και οι βουλευτές του, ισχύει το "Αυτούς τους άνεμους έσπειραν, αυτές τις θύελλες θερίζουν"...
   Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.