1 Ιαν 2020

Δυσάρεστη έκπληξη Πρωτοχρονιάς για χιλιάδες πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς

- Χρέωσαν 5 ευρώ σε όλους τους χρήστες του e-banking, για "Προμήθεια εγγραφής"
- "Έσπασε" το τηλεφωνικό κέντρο, σάλος στο internet για τον... πρωτοχρονιάτικο "μποναμά"


   "Προμήθεια εγγραφής" αξίας 5 ευρώ με ασαφή αιτιολογία πλήρωσαν, θέλοντας και, μη πρωί πρωί Πρωτοχρονιάς χιλιάδες χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς (winbank.gr).
   Η Τράπεζα Πειραιώς για την "προμήθεια εγγραφής" 5 ευρώ χρέωσε αυτόματα όλους όσοι έχουν e-banking και στη συνέχεια τους ενημέρωσε με σχετικό e-mail απλά για τη χρέωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.
   Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (αρκετά δύσκολο λόγω της ημέρας) το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας "έσπασε", καθώς χιλιάδες συνδρομητές πελάτες προσπαθούσαν να μάθουν περί τίνος πρόκειται, με τον αυτόματο τηλεφωνητή να αδυνατεί να ανταποκριθεί ενώ και η εξυπηρέτηση πελατών λόγω των αδειών ήταν ελλιπής.


   Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο πολλοί εξέφραζαν την απορία αλλά και την οργή τους για αυτόν τον πρωτοχρονιάτικο μποναμά από την ανάποδη. Προμήθεια εγγραφής για το e-banking, προμήθεια εγγραφής για τις κάρτες οι οποίες δεν έχουν λήξει όμως, όπως και να 'χει σε ημέρα αργίας δεν ήταν ενδεδειγμένος ο τρόπος για αυτό την χρέωση ακόμα κι αν προβλέπεται στα ψιλά γράμματα που τόσο ταλαιπωρούν τους Έλληνες εδώ και χρόνια.
   Δείτε τι έγραφαν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στα social:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.