20 Δεκ 2019

Ο Στουρνάρας μας πληροφόρησε ότι η... Ακρόπολη μας έσωσε από το Grexit!

Δήλωσε ικανοποίηση για το "μαξιλαράκι" αλλά δεν είπε ούτε ποιος το δημιούργησε ούτε ποιος του... "βάζει χέρι"...


   Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρα,ς παρουσιάζοντας την ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ στον πρόεδρο της Βουλής και μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λίγο αργότερα, ανέφερε ότι γλιτώσαμε την έξοδο από το ευρώ και την ευρωζώνη χάρη στην... Ακρόπολη! 
   «Μας έσωσε και η Ακρόπολη. Κοιτάζω την Ακρόπολη από το γραφείο και σκέφτομαι, το μνημείο μας έσωσε. Το πολιτιστικό κεφάλαιο μας έσωσε. Δεν μπορούσαν να αφήσουν το λίκνο του πολιτισμού να καταρρεύσει. Αυτή η κληρονομιά παίζει μεγάλο ρόλο» είπε και εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιστροφή της ρευστότητας στην αγορά, σε συνδυασμό και με το "μαξιλαράκι" που υπάρχει στην ΤτΕ.
   Αυτό που ξέχασε να πει, όμως ο κ. Στουρνάρας είναι ποιος το δημιούργησε αυτό το "μαξιλαράκι"των 37 δισ. ευρώ, για να μην ξαναφτάσει η χώρα στην χρεοκοπία.
   Όπως δεν είπε ποιος το έβαλε στο μάτι για να το ξεκοκκαλίσει για χάρη των χορηγών και υποστηρικτών του, αρχής γενομένης από τα 16 δισ. που θα δώσει στις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.