13 Δεκ 2019

Με Ορχήστρα... Εκδηλώσεων Γάμου - Βάπτισης η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Άρτα!

- Δήμαρχε, φοβήθηκες το τρολάρισμα και άλλαξες το logo της Ορχήστρας στην αφίσα της εκδήλωσης;
- Κρίμα, απ' ό,τι διαβάζω, η ορχήστρα είναι εκπληκτική, δεν ήταν ανάγκη να κάνεις photoshop, αδικείς και την εκδήλωση και την ορχήστρα


   Απόψε το βράδυ ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Άρτα, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου μετά τη φωταγώγηση, όπως διαβάζω στο Δελτίο Τύπου του Δημαρχείου, "θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «The Rebellions» και την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Σκουφά".
   Το συγκρότημα «The Rebellions» δεν το γνώριζα κι έτσι γκουγκλάροντας βρήκα την ιστοσελίδα του, όπου με έκπληξη διαβάζω: "Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε τη μουσική επένδυση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής σας, του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης θέλετε να οργανώσετε υπό τους ήχους μιας…επαναστατικής μπάντας που έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους καλεσμένους σε κάθε περίσταση και να συνδιάζει με επιτυχία όλα τα μουσικά είδη!".
   Κοιτάζω καλύτερα και βλέπω ότι το συγκρότημα ΔΕΝ λέγεται «The Rebellions», αλλά «The Rebellions Wedding Band», όπως άλλωστε φαίνεται και στο logo του συγκροτήματος:

   Σερφάροντας στη σελίδα είδα πολλές φωτογραφίες του συγκροτήματος, με νύφες, γαμπρούς, παρανυφάκια και καλεσμένους στο τσακίρ κέφι:






   Κοιτάζω και την αφίσα που έβγαλε ο Δήμος και βλέπω ότι το "Wedding Band" έχει σβηστεί με photoshop:


   Η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ LOGO ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ???
   Η προφανής απάντηση είναι ότι φοβήθηκε τα κοροϊδευτικά σχόλια και προχώρησε στη φωτοσοπιά!
   Εάν είναι άλλος ο λόγος, ευχαρίστως να τον ακούσοουμε.
   Και με αυτό που έκανε όχι μόνο δεν τα γλύτωσε, όχι μόνο αδίκησε την εκδήλωση αλλά αδίκησε και την ορχήστρα, η οποία, όπως διαβάζω, πρέπει να είναι πολύ καλή και μπορεί να δώσει το κεφάτο κλίμα γλεντιού που απαιτεί η εκδήλωση.
   Άλλωστε, όπως διαβάζω στη σελίδα τους, η ορχήστρα "εμφανίστηκε δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής όπως οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Locomondo, Imam Baildi, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Blues Wire, και πολλοί άλλοι.
   Παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα μουσική ιδέα και ταυτόχρονα μία πρόταση με πολύ χορό που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.
   Το πρόγραμμά τους αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος ποπ, ροκ, λάτιν, reggae, disco, swing, 60’s, 90’s, αλλά και έντεχνο, παραδοσιακό, λαϊκό".

   Κρίμα, δήμαρχε, πραγματικά κρίμα. Φαίνεται ότι η εμμονή του κόμματός σου στα fake, σε διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις, για τη δημιουργία εντυπώσεων ή την αποφυγή αρνητικών σχολίων, έχει εμποτίσει και το Δημαρχείο της Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.