24 Οκτ 2019

Έσπασε κάθε ρεκόρ... αυθημερόν κυβίστησης ο Άδωνις Γεωργιάδης: Αν είχα στοιχεία θα πήγαινα στον Εισαγγελέα - VIDEO

- ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ή στέλνει σπίτι του τον κ. Γεωργιάδη ή ταυτίζεται με αυτόν και τις αθλιότητές του
- Παύλος Πολάκης: «Γελούν και τα κομοδίνα»!


   Προσπάθησε "να μαζέψει" την δήλωσή του "μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης"- ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο πιο γρήγορα γινόταν. Έτσι, με έκτακτη παρουσία του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως "αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα".
   "Όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης μπορούν να λένε ασταμάτητα τις χυδαιότητες ότι δήθεν δικές μου αποφάσεις ή άλλων ευνόησαν την εταιρία και άρα είμαστε διεφθαρμένοι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προσπάθησα να τους δείξω ότι θα μπορούσε η κατηγορία να γυρίσει εναντίον τους", εξήγησε στην συνέχεια ο Ά. Γεωργιάδης, σπάζοντας κάθε ρεκόρ... αυθημερόν κυβίστησης.



  ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ή στέλνει σπίτι του τον κ. Γεωργιάδη ή ταυτίζεται με αυτόν και τις αθλιότητές του
   Την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις "χυδαιότητες" που εκστόμισε στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης "σε αντιπερισπασμό", όπως εκτιμά σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τις αποκαλύψεις της ελβετικής τηλεόρασης.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
   Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.
   Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.
   Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον.

   Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στις κάμερες έξω από την Βουλή:
   "Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν"



  «Γελούν και τα κομοδίνα», απαντά ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη
   «Γελούν και τα κομοδίνα» απαντά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον Ά.Γεωργιάδη με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου ότι «θεωρώ ότι μπορεί να χρηματίστηκε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς».
   «Όταν έχεις παραδεχθεί στην ελβετική τηλεόραση πως «η Novartis χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς αλλά έσωζε και κόσμο» και έχεις καταλάβει πως έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου ενώ κλαιγόσουν στα κανάλια πως δεν υπάρχει σκάνδαλο και θα γδάρεις τους εχθρούς σου ζωντανούς, τότε λες -πετώντας την μπάλα στο διάστημα- πως τα πήρε ο Τσίπρας και ο Πολάκης από τη Novartis!» τονίζει ο Π.Πολάκης, με δηλώσεις του στο documentonews.gr.
   Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρόσθεσε δε ότι «αφενός γελούν και τα κομοδίνα και αφετέρου μάλλον το γνωστό πρόβλημα συμπεριφοράς περνάει πλέον σε άλλη σφαίρα αντιμετώπισης… Χρειάζεται ειδικός επιστήμονας και όχι πολιτικός αντίπαλος!».
   Αφορμή για τις δηλώσεις Πολάκη, στάθηκαν όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τη Novartis ότι «μπορεί να χρηματίστηκε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.