26 Αυγ 2019

Σκάνδαλο πολλών διαστάσεων στην Πάργα!

Η υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περιέχει όλα τα στοιχεία κινηματογραφικής ταινίας: sex, απατημένους συζύγους, χρήμα, πολιτική, επιχειρήσεις...


   Σερφάροντας στο διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε ένα ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα epiruspost, με τίτλο "Σκάνδαλο πολλών διαστάσεων στην Πάργα!"
   Για να πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω τα καθέκαστα, ούτε ξέρω πρόσωπα και πράγματα, αλλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση περιέχει όλα τα στοιχεία κινηματογραφικής ταινίας: sex, απατημένους συζύγους, χρήμα, πολιτική, επιχειρήσεις.
   Όπως και να 'χει, αυτά θα τα ξεδιαλύνει η δικαιοσύνη, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
   Αντιγράφω από το epiruspost:

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να δοθεί η συνέχεια σε ένα μεγάλο σκάνδαλο με πολλές πτυχές στο οποίο εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα της Πάργας.

Το σκάνδαλο ξέσπασε προ διετίας, όταν η σύζυγος, γνωστή μεγαλοεπιχειρηματίας της Πάργας, ασχολούμενη με τον τουρισμό, ανακάλυψε ότι ο επί 35ετία σύζυγός της, που είχε υπηρετήσει και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κορυφαία θέση, διατηρούσε φλογερή σχέση, τουλάχιστον από 10ετίας, με τη σύζυγο φιλικού τους ζεύγους.
Το ασυνήθιστο στην κλασική αυτή περίπτωση συζυγικής απιστίας είναι ότι ο σύζυγος της ερωμένης ήταν γνώστης ότι η γυναίκα του τον απατούσε με τον επιστήθιο φίλο του, χωρίς να ενοχλείται καθόλου, αφού μάλιστα ο εραστής της συζύγου του συνέβαινε να είναι και αδρός χρηματοδότης του.
Η απατημένη σύζυγος παραπονείται βέβαια, εκτός από την απιστία του συζύγου της, και για το γεγονός ότι αυτός χρηματοδοτούσε με μεγάλα ποσά τον σύζυγο της ερωμένης του, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή και την ανοχή του, κι ότι ακόμα τα ποσά αυτά τα αφαιρούσε κρυφά από τον δικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είχε εμπιστευθεί την διαχείριση.
 Η ίδια παραπονείτσι μάλιστα ότι ο σύζυγός της, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών της, εκτός από την χρηματοδότηση του απατημένου συζύγου, χρηματοδοτούσε αφειδώς και την ερωμένη του με γενναία ποσά από παράνομες αναλήψεις του από τους λογαριασμούς αυτούς.
Για όλα αυτά υπάρχουν σε εκκρεμότητα σωρεία δικών στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια, όπου η απατημένη σύζυγος κατέφυγε, προκειμένου να αναζητήσει τουλάχιστον τα δύο εκατομμύρια που έκαναν φτερά από τους λογαριασμούς της… Η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα στις δικαστικές αίθουσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.