4 Ιουλ 2019

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας σε χωριά και επιχειρήσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

- Για την Άρτα που μας αξίζει
- Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας
- #ΤωραΣΥΡΙΖΑ


   Συνεχίζονται οι κοινές περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, συνοδευόμενοι από μέλη και φίλους της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
   Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 επισκέφθηκαν το Λουτρότοπο, Ακροποταμιά, Παχυκάλαμο και Νεοχώρι του Δήμου Ν. Σκουφά, ενώ την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 περιόδευσαν στην Στρογγυλή και τον Άγιο Σπυρίδωνα.
   Παντού συνάντησαν τη θερμή υποδοχή των κατοίκων, με τους οποίους είχαν ανοιχτή συζήτηση για όλα όσα έγιναν στην περιοχή μας την τετραετία διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους για πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, ώστε να συνεχιστεί η πορεία εξόδου της Άρτας από την απομόνωση και την εγκατάλειψη.
   Σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, βρέθηκαν στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, όπου συναντήθηκαν και είχαν διεξοδική συζήτηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, καθώς είναι κοινή η παραδοχή ότι η διάσωση του Πτηνοτροφικού επιτεύχθηκε μέσα από στοχευμένες ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
   Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν τόσο στη διοίκηση όσο και στους εργαζόμενους ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους και να αγωνίζονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του Συνεταιρισμού, ο οποίος είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες συνεταιριστικές επιχειρήσεις στον τομέα της πτηνοτροφίας στη χώρα και ένας από τους βασικούς πυλώνες για την τοπική οικονομία.

   Για την Άρτα που μας αξίζει.
   Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.