19 Ιουλ 2019

Όλγα Γεροβασίλη: Είμαι εδώ για να υποστηρίζω τη δουλειά της κοινοβουλευτικής ομάδας, μια εξαιρετικά τιμητική θέση και αυτό ακριβώς θα κάνω

Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση. Θα υπερασπιστούμε το κυβερνητικό μας έργο, τις κατακτήσεις της κοινωνίας και τις κατακτήσεις του κοινωνικού κράτους


   «Είμαι εδώ για να υποστηρίζω τη δουλειά της κοινοβουλευτικής ομάδας, μια εξαιρετικά τιμητική θέση και αυτό ακριβώς θα κάνω», δήλωσε η νέα γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, προσερχόμενη στη Βουλή.
   «Από τη θέση μας στην Αντιπολίτευση θα υπερασπιστούμε το κυβερνητικό μας έργο, τις κατακτήσεις της κοινωνίας και τις κατακτήσεις του κοινωνικού κράτους. Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση, με επιχειρήματα. Όμως, ας μη ξεχνάμε ότι πλέον σήμερα έχει δικαίωμα και το κυβερνών κόμμα να έχει πρόγραμμα εξαιτίας του ότι η χώρα βγήκε από τα μνημόνια», δήλωσε.
   Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν η αντιπολίτευση θα είναι στους δρόμους, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω αυτό το ερώτημα. Η αντιπολίτευση είναι αντιπολίτευση», προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στον αναγκαίο μετασχηματισμό. «Το κόμμα έχει πάρει το μήνυμα για διεύρυνση και έχει λαϊκή εντολή με 32% για την αντιστοίχηση του κόμματος με τις απαιτήσεις τις κοινωνίας», σημείωσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.