11 Ιουν 2019

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ο άνθρωπος είχε επιτυχίες και ποτέ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτές


   Έχω ακούσει και έχω διαβάσει πολλές φορές ότι ο Μητσοτάκης έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
   Σίγουρα οι Συριζομαδούροι τα λένε όλα αυτά, παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, με τη βοήθεια των καναλαρχών, που, ως γνωστόν, τους στηρίζουν.
   Ο άνθρωπος είχε συγκεκριμένες, χειροπιαστές επιτυχίες κατά την υπουργία του και μάλιστα ποτέ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτές. Ίσα-ίσα, που ανυπομονεί να επανέλθει στα πράγματα για να συνεχίσει το έργο του, που το διέκοψαν τόσο απότομα οι εμμονικοί που κατέλαβαν την εξουσία, μια εξουσία που δικαιωματικά του ανήκε εκ γενετής.
   Δεν ήταν επιτυχία οι δεκάδες χιλιάδες απολυμένοι; Οι καθηγητές, οι σχολικές καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες; Το σχεδίασε και το εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία.
   Δεν ήταν επιτυχία ο στρατός των 54 μετακλητών στο προσωπικό του γραφείο; Εύκολο το νομίζετε;
   Δεν ήταν επιτυχία οι 240 τοποθετήσεις διευθυντών, με υπουργική απόφαση, την τελευταία στιγμή πριν παραδώσει την εξουσία; Την εξουσία που (επαναλαμβάνω) την κατέλαβαν οι αναρχοάπλυτοι ενώ του ανήκε δικαιωματικά εκ γενετής...
   Ναι, επιτυχίες ήταν όλα αυτά και δεν θέλω να ακούω αυτά τα ιδεοληπτικά για απολύσεις και ανθρώπινο αίμα. Θεώρησε μήπως κανένας σας τον Τσένγκις Χαν αποτυχημένο; Μήπως τον Αττίλα;
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.