9 Ιουν 2019

Αύριο η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία

Από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών


   Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.
   Ένα συνεκτικό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο για τη νέα εποχή εκτός Μμνημονίων, με στόχο τη δίκαιη ανάπτυξη και ανάκαμψη προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, που σήκωσε το μεγάλο βάρος όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τα μεσαία, δηλαδή, κοινωνικά στρώματα, που στήριξαν τους πλέον αδύναμους από το 2015 και μετά αλλά δεν ένιωσαν στη ζωή τους το τέλος των Μνημονίων.
   Και φυσικά, τη νέα γενιά, την περαιτέρω ενίσχυση της εργασίας, των επενδύσεων, της καινοτομίας.
   Άλλωστε η τελευταία πράξη της κυβέρνησης ήταν μια συνειδητή πολιτική απόφαση ελάφρυνσης των μεσαίων και των χαμηλών στρωμάτων, αφού η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου δίνει ανάσα σε σχεδόν 3,5 εκατομμύρια πολίτες. Και μάλιστα χωρίς την κατάργηση των αντιμέτρων που επίσης στοχεύουν στην ελάφρυνση κατά βάση της μεσαίας τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.