20 Μαρ 2019

Τζένη Ταπραντζή: Προτεραιότητα η καθημερινότητα του πολίτη - VIDEO

«Έχουμε από την πρώτη στιγμή συστήσει επιτροπές, ώστε να ξεκινήσουμε αμέσως δουλειά μόλις αναλάβουμε τον Δήμο»


   Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Απόψεις» στο arta2day.gr.
   Η κα Ταπραντζή αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού της «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και αυτά είναι: Ιστορία – Πολιτισμός – Τουρισμός, Πρωτογενής Τομέας, Κοινωνική Πολιτική, Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός.
   Προτεραιότητα αποτελεί η καθημερινότητα του πολίτη, ενώ, όπως σημειώνει η υποψήφια Δήμαρχος, «ως συνδυασμός έχουμε από την πρώτη στιγμή συστήσει επιτροπές και γίνεται προεργασία ώστε να ξεκινήσουμε αμέσως δουλειά μόλις αναλάβουμε τον Δήμο».



   Η Τζένη Ταπραντζή, στο τέλος του Μαρτίου, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού της και θα ανακοινώσει και τους τελευταίους υποψήφιους συμβούλους καθώς, όπως σημειώνει, το ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» είναι υπερπλήρες.
   «Θα είμαι Δήμαρχος από την πρώτη μέρα και θα δείξουμε έργο από την πρώτη μέρα» τονίζει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει με σημασία, "σφάζοντας με το γάντι" τον απερχόμενο Δήμαρχο: «Εάν δεν έχω έργο να επιδείξω ως Δήμαρχος στο τέλος της τετραετίας, δεν θα ζητήσω δεύτερη ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.