23 Ιαν 2019

Αλέξης Τσίπρας: «Εθνικό είναι το αληθινό» - VIDEO

- Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το περιεχόμενο της συμφωνίας, στον αντίποδα των παρερμηνειών και της μικροκομματικής εκμετάλλευσης
- Περιεκτικές & πλήρεις απαντήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών σε συχνά ερωτήματα πολιτών
- Το πλήρες κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών


   «Εθνικό είναι το αληθινό». Με τα λόγια του Διονύσιου Σολωμού ο Αλέξης Τσίπρας ανήρτησε στα social media βίντεο με τίτλο «η αλήθεια για τη συμφωνία των Πρεσπών», με στόχο την επεξήγηση των επίμαχων σημείων της συμφωνίας. «Ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια. Με τη συμφωνία των Πρεσπών θωρακίζουμε τη Μακεδονία μας. Με την αυτοπεποίθηση που νικάει τον φόβο και την αδράνεια ανοίγουμε τον δρόμο της ειρήνης και της ανάπτυξης» σημειώνεται στο βίντεο, που εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το περιεχόμενο της συμφωνίας, στον αντίποδα των παρερμηνειών και της μικροκομματικής εκμετάλλευσης που επιχειρείται.
   Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται πως όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας θα αντιληφθούν τη σημασία και το θετικό πρόσημο της συμφωνίας των Πρεσπών.



   Γι' αυτό τον λόγο, το Υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε στην ανάρτηση των απαντήσεων σε συχνές ερωτήσεις των πολιτών

 Τι κερδίζει η Ελλάδα; Τι προβλέπει για ιθαγένεια, γλώσσα & εμπορικά σήματα; Πώς λύνει το θέμα του αλυτρωτισμού; Πώς διασφαλίζει τη χώρα μας;
Βρείτε παρακάτω περιεκτικές & πλήρεις απαντήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών σε συχνά ερωτήματα πολιτών καθώς και το πλήρες κείμενο της Συμφωνίας:


Το πλήρες κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.