3 Ιαν 2019

Οι ευχές του Αλέξη Τσίπρα από τους παγωμένους καταρράκτες στα Θεοδώριανα Άρτας - ΦΩΤΟ

- Στα Θεοδώριανα πέρασε τη δεύτερη μέρα του χρόνου ο Πρωθυπουργός
- Στο χιονισμένο Αθαμάνιο σήμερα με την Όλγα Γεροβασίλη


   Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κοντά σε ανθρώπους της ιδιαίτερης πατρίδας του επέλεξε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να περάσει τις πρώτες μέρες του 2019, απολαμβάνοντας ώρες ξεκούρασης αλλά και θερμής φιλοξενίας.
   Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Αθαμάνιο, το χωριό από όπου κατάγεται, μαζί με την οικογένειά του και μερικούς φίλους του από την Αθήνα.
   Η δεύτερη μέρα του χρόνου για τον Πρωθυπουργό, την οικογένειά του και τους φίλους του, πέρασε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα, το πανέμορφο χωριό των Τζουμέρκων, όπου ο Πρωθυπουργός έχει πολλούς φίλους και γι' αυτό πάντα, όποτε έρχεται στο Αθαμάνιο, επισκέπτεται και τα Θεοδώριανα.
   Το πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο της περιοχής είναι οι διπλοί καταρράκτες. Και μέχρι το σημείο αυτό, μέσα στο δάσος έφτασε ο Πρωθυπουργός και όσοι βρέθηκαν μαζί του. Η εικόνα που αντίκρυσαν τους αποζημίωσε για την πεζοπορία και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία, που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και να στείλει τις ευχές του σε όλη την Ελλάδα.
   «Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα», γράφει ο Πρωθυπουργός στο μικρό κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.




   Κατά την επιστροφή δείπνησαν στα Θεοδώριανα, όπου απόλαυσαν τα ντόπια κρέατα και φυσικά τις ηπειρώτικες πίτες.
    Πανταχού παρών και ο πρώην περιφερειακό σύμβουλος και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα», Γιάννης Παπαγιάννης, που "εφοδίασε" την πρωθυπουργική οικογένεια με όλα τα «καλούδια της Άρτας»: Πορτοκάλια, λεμόνια, τυριά, τσίπουρο αλλά και παστά ψάρια από μονάδες της Άρτας γέμισαν τα πορτ μπαγκάζ, για να τα πάρουν μαζί τους στην Αθήνα.
   Μαζί του και με την πρωθυπουργική παρέα βρέθηκαν κι άλλοι δέκα περίπου κάτοικοι της περιοχής. Η απλότητα του Αλέξη Τσίπρα και η ευγένειά του τους εντυπωσίασαν όπως και η διάθεσή του να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε σε εξορμήσεις στην περιοχή τους.
   Σήμερα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό στο χιονισμένο Αθαμάνιο
   Τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο χιονισμένο Αθαμάνιο, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη για να περάσουν όλοι μαζί την τρίτη μέρα της νέας χρονιάς, πριν επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα.
   Η Όλγα Γεροβασίλη θα παραμείνει στην Άρτα, καθώς το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 θα παραστεί στη συναυλία που θα δώσει η πολυβραβευμένη μεγάλη μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αίθουσα του Σκουφά, στην Άρτα, με ώρα προσέλευσης 6:30 μμ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.